Mark Hofman
Mark Hofman Films & Series 6 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Netflix Pareltjes: deze 50 exclusieve films en series moet je echt eens zien!

Netflix staat bomvol fantastische content. Daar is geen twijfel over mogelijk. Maar het platform draait niet alleen op content die elders ook te halen is en biedt een hoop exclusieve films en series aan. De vraag is alleen welke je moet kijken.

In dit artikel geven we antwoord op die vraag.

50 Netflix films en series die je echt moet zien

Zoals gezegd beschikt Netflix over een vrij indrukwekkend aanbod. De streamingdienst staat al jaren op de kaart en weet wereldwijd miljoenen mensen te vermaken. Waar het content biedt die op andere diensten ook te zien zijn, is er ook content die exclusief aan de dienst verbonden zijn. Vroeger heette dat de Netflix Originals, maar tegenwoordig gaan ze door als Netflix Films en Netflix Series. De vraag is alleen welke titels jij moet zien.

In de afgelopen weken zijn we druk in de weer geweest om dat antwoord te kunnen geven. We hebben een vijfdelige rubriek opgezet genaamd Netflix Pareltjes. Afgelopen week verscheen het vijfde artikel in de reeks, waardoor we 50 films en series hebben gevonden die je echt eens moet zien. En dat menen we dus echt! Het gaat niet alleen om bekende namen zoals Stranger Things en House of Cards. Het gaat ook om series als American Vandal of films al Calibre.

Kortom in de afgelopen paar weken hebben we een vrij imposante lijst voor je opgesteld, die we je nu vol trots kunnen aanbieden. Via de onderstaande links kom je bij de films en series uit:

We achten de kans vrij groot dat het gebeurt, dus durven het eigenlijk niet te vragen. Maar is er een film of serie die je mist in de lijst? Dan is het mogelijk om ons een bericht te sturen op onze Instagram-pagina. Vertel in dat bericht welke titel we gemist hebben en waarom wij hem absoluut moeten checken!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix Pareltjes: deze 50 exclusieve films en series moet je echt eens zien!
Sluiten