Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 1 oktober 2018

Netflix pareltjes: deze 8 films en series zijn nu te checken!

Het content geweld op Netflix wordt, ondanks het feit dat er nog wel eens een film of series verdwijnt, met de week groter. Ook afgelopen week heeft de dienst weer flink met content gestrooid en dat zorgt ervoor dat we deze acht pareltjes nu kunnen checken.

Salvation seizoen 2 – 30 september

Een MIT student en een technologische superster komen tot een schrikbarende ontdekking: een asteroïde komt met een noodgang op de aarde af en zal binnen zes maanden inslaan. Samen met een official van het Pentagon wordt er naar een oplossing gezocht.  De eerste twee seizoenen staan nu op Netflix.

Chef’s Table seizoen 5 – 28 september

Chef’s Table is een documentaire reeks van een ander kaliber. ‘S-werelds beste chef’s geven je een uniek kijkje in de keuken (letterlijk) en vertellen over hun passie. Een fantastische serie waardoor je direct zin krijgt om een heerlijke maaltijd te maken. Het vijfde seizoen van deze unieke serie staat nu online!

Jack Whitehall: Travels with my Father -28 september

Comedian Jack Whitehall maakt een bijzondere reis met zijn vader Michael. De twee nemen je mee op een avontuur die begint in zuid-oost Azië en laat hun unieke band op bijzondere wijze zien. Een reis die laat zien dat perspectief kan zorgen voor hele andere ervaringen. De eerste twee seizoenen zijn nu te checken!

Made in Mexico – 28 september

Made in Mexico geeft je een kijkje achter de schermen bij beroemde familie’s uit Mexico City en de struggle die erbij komt kijken om bij dit speciale clubje mensen te horen. Het eerste seizoen staat nu online.

Lessons from a School Shooting – 28 september

Deze shortfilm is ter nagedachtenis van de schietpartij op de Sandy Hook Elemantary School in 2012. Priester Bob Weiss krijgt een brief van een priester uit Dunblane (Schotland) over een zelfde voorval in 1996. De twee praten over de trauma’s die hierbij komen kijken en vertellen over hun eigen verwerkingsproces.

Hold The Dark – 28 september

Nadat drie kinderen door wolven zijn vermoord wordt schrijver Russel Core ingehuurd om een vermist, zesjarig, jongetje te zoeken in de wildernis van Alaska.

Norsemen – 26 september

In 790 na Christus hadden Vikings te maken met dagelijkse problemen. Zo krijgen de mensen in een kleine Viking dorpje te maken met macht, rivaliteit, gelijkheid, verraad en vriendschap. Een verhaal over de problemen van onze tijd, maar met een Viking setting. Echter hadden beslissingen destijds veel grotere gevolgen en dat zorgt voor geweldig comedy materiaal. De eerste twee seizoenen staan nu op Netflix.

Life – 25 september

In het belangrijkste universitaire medische centrum van Korea botsen de idealen en belangen van een patiëntgerichte SEH-arts en de nieuwe CEO van het ziekenhuis. Het eerste seizoen staat online!

Enthousiast geworden van deze Netflix content? Dan ga je deze recente series en films ook waarderen!

Reageer op artikel:
Netflix pareltjes: deze 8 films en series zijn nu te checken!
Sluiten