Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 19 nov 2018

Netflix-bingers opgelet: er komt officieel een Peaky Blinders film!

Wat ons betreft is Peaky Blinders nog steeds een van de tofste series op Netflix. Het sfeertje, het ijzersterke acteerwerk en de continue aanwezige spanning: fantastisch. Toch moeten fans een hoop geduld hebben, want het vijfde seizoen staat nog steeds niet op Netflix. Toch is er goed nieuws voor de diehard fans.

Peaky Blinders film bevestigd

Er komt namelijk een Peaky Blinders film! Het gaat niet om een gerucht. Het nieuws is namelijk wereldkundig gemaakt door Otto Bathurst, een van de regisseurs van de serie: “Volgens mij zijn de makers zelfs al bezig met het schrijven van de film.”

Eerder deden er al geruchten de ronde dat er een film aan zou komen. Ook gaf Cillian Murphy al aan dat hij hoopte op een bioscoopfilm. Tof, je kunt dus hopelijk volgend jaar al genieten van een film over de Shelby’s, met een bijbehorend budget en alle fanfare die er bij films komt kijken.

Netflix Peaky Blinders film

Ondertussen wachten we nog steeds op het vijfde seizoen. We weten alleen dat het nieuwe seizoen pas ergens in 2019 te streamen zal zijn. Ook daarna houdt het niet op, want de makers zijn al druk bezig met nieuwe seizoenen. Ze gaven eerder al aan dat ze naar het begin van de Tweede Wereldoorlog toe aan het werken zijn. De spectaculaire avonturen van de Shelby’s houden voorlopig dus in ieder geval niet op!

Helaas is de informatie rondom de film zeer summier. We weten verder nog niks over het verhaal, waar de film te zien zal zijn en wanneer het project in de bioscoop komt. Als de film überhaupt al in de bios te zien zal zijn. Hopelijk komt het eindresultaat wel naar Netflix. Wordt vervolgd!

Reageer op artikel:
Netflix-bingers opgelet: er komt officieel een Peaky Blinders film!
Sluiten