Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 22 okt 2018

Fanatieke binge-watchers opgelet: Kijkvoer! is de Netflix podcast voor jou

Op de hoogte blijven van het laatste Netflix nieuws is niet iets wat je even snel tussendoor doet. De nieuwe series en films vliegen je om de oren. Om nog maar te zwijgen over alle titels die voor je klaar staan in de gigantische bibliotheek van Netflix. Gelukkig is er nu eindelijk een ontspannen manier om het laatste Netflix nieuws tot je te nemen. Hoe dan? Nou, met Kijkvoer! Dé podcast over Netflix

Wat is er nieuw? Wat gaat er verdwijnen? Het laatste nieuws en de series die je absoluut gezien moet hebben. Iedere week speuren onze vrienden van Manners het internet af om alles te weten te komen over Netflix. Dit vatten ze vervolgens voor je samen in een wekelijkse update die je in een kwartiertje kunt beluisteren. In de trein, tijdens het koken, op de fiets, gedurende het sporten of gewoon terwijl je lekker op de bank ligt. Jij bent voortaan helemaal op de hoogte.

Kijkvoer podcast

Kijkvoer! op iTunes en Spotify

Iedere week Kijkvoer! beluisteren is razend eenvoudig. Je vindt deze Netflix update namelijk op iTunes of op Spotify. Dus voeg Kijkvoer! snel toe aan je favorieten en laat je voortaan bijpraten door de Netflix-experts van Manners.nl.

Reageer op artikel:
Fanatieke binge-watchers opgelet: Kijkvoer! is de Netflix podcast voor jou
Sluiten