Seizoen 5: Netflix heeft goed nieuws voor Prison Break fans

Het zijn roerige tijden voor fans van Prison Break. De afgelopen maanden dreigde de serie van Netflix te gaan verdwijnen. Steeds werd de licentie op het laatste nippertje echter alsnog met een maand verlengd. Ondertussen is de serie uit de gevarenzone, maar waar blijft seizoen vijf?

Prison Break seizoen vijf

Ja, seizoen vijf. De serie is namelijk onlangs weer tot leven gewekt. Niet in de vorm van een complete reboot, maar een nieuw seizoen waarin het avontuur verder gaat. De meningen zijn verdeeld over het nieuwe seizoen, maar voor de echte fans was het een ware traktatie.

Maar goed, hoe kun je het vijfde seizoen in Nederland kijken? Op die vraag kunnen we nu voorzichtig antwoord geven, dankzij een alerte fan op Twitter. Hij vroeg aan het officiële Twitter-account van Netflix wanneer het nieuwe seizoen naar de streamingdienst komt.

Prison Break seizoen vijf Netflix

Het social media-team antwoordde met een vrij duidelijke “Iets met decembreak.” We hebben dus nog geen exacte datum, maar het moge duidelijk zijn dat fans van Prison Break in december aan het bingen kunnen slaan.

Het vierde seizoen van de populaire serie liep af in 2009. Pas zeven jaar later, in 2016 dus, kondigde FOX aan dat er een nieuw seizoen zou komen. Met, gelukkig, Wentworth Miller en Dominic Purcell opnieuw in de hoofdrollen als Michael Scofield en Lincoln Burrows.

Het nieuwe seizoen, officieel getiteld Resurrection, is blijkbaar een groot succes geweest. Waar het eerst om een eenmalige terugkeer ging, heeft FOX eerder dit jaar aangekondigd dat er ook een zesde seizoen komt. Feest!

Reageer op artikel:
Seizoen 5: Netflix heeft goed nieuws voor Prison Break fans
Sluiten