Mark Hofman
Mark Hofman Tech 2 jan 2019

Netflix dropt eerste teaser trailer voor Punisher seizoen 2

Terwijl Netflix op de valreep van 2018 maar liefst drie Marvel series cancelde, is er eindelijk wat goed nieuws te vinden in het begin 2019. Na het annuleren van Daredevil, Luke Cage en Iron Fist, komt er wel daadwerkelijk een nieuw seizoen van The Punisher. Frank Castle keert terug voor een flink portie dood en verderf op Netflix, wat te zien is in de eerste teaser trailer van het tweede seizoen. 

The Punisher seizoen 2

Netflix heeft een eerste teaser trailer voor het nieuw Punisher seizoen naar buiten gebracht. Op Twitter is de trailer via het account van de serie gedeeld met de wijde wereld. Het gaat om een korte video waarin het pardon wat hij aan het einde van seizoen 1 krijgt, verbrandt. Daar worden we niet veel wijzer van, buiten het feit dat Frank Castle zijn rol als The Punisher niet op gaat geven. Kortom: het wordt weer een groot bloedbad!

Over een verder verloop van het verhaal een een releasedatum is op dit moment nog niks bekend. Uiteraard gaan er wel wat geruchten ten ronde over het nieuwe seizoen, maar tot dusver is er nog niets officieel bevestigd.

Castle en Jones nog over

De komst van een tweede Punisher seizoen is overigens erg gewild. Netflix lijkt klaar te zijn met haar Marvel series en annuleerde op de valreep van 2018 nog grote titels. Zo kwamen we erachter dat Iron Fist, Luke Cage en Daredevil allemaal niet voorzien gaan worden van een nieuw seizoen. Er ontstonden ook grote vraagtekens rondom Jessica Jones en The Punisher, maar die krijgen allebeid nog gewoon een nieuw seizoen. Dit kan iets te maken hebben met het feit dat de productie voor deze series al bezig waren toen de beslissingen werden genomen.

Netflix Luke Cage Iron Fist Marvel

De kans dat zowel Jessica Jones als The Punisher na de nieuwe seizoenen ook verdwijnen, is aanzienlijk groot.

Reageer op artikel:
Netflix dropt eerste teaser trailer voor Punisher seizoen 2
Sluiten