Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 2 aug 2019

Netflix toont eerste trailer Hyperdrive: de meest spectaculaire spelshow ooit?

Naast een groot aantal films en series komt Netflix soms ook met reality shows. Ondanks dat deze lang niet allemaal even goed zijn is er nu eentje aangekondigd die volgens ons veel potentie heeft. Het gaat hier om Hyperdrive, een spectaculair raceprogramma waarin allerlei soorten mensen het tegen elkaar moeten opnemen.

Netflix presenteert raceprogramma Hyperdrive

Netflix heeft een trailer gedeeld voor Hyperdrive, een realityprogramma waarin straatracers de strijd met elkaar aan moeten gaan op een uitgebreid obstakelparcour. De hindernissen zijn echter nogal uitdagend, zoals je hieronder in de trailer zelf kunt zien:

In totaal gaan er 28 deelnemers meedoen, met ieder een totaal andere achtergrond. Zo zullen we onder andere een rechtenstudent, topmodel en koerier in het Netflix programma terugzien. Daarnaast zal er bij veel deelnemers ook uitgebreid aandacht aan hun achtergrond besteedt worden.

Hyperdrive is mede-geproduceerd door actrice Charlize Theron, die een ruime ervaring heeft met racefilms. Dit omdat ze in titels als The Italian Job, Mad Max: Fury Road en Fast and the Furious 9 te zien was. Het blijkt dat de actrice al een tijdje bij een dergelijk Netflix programma betrokken wilde zijn en het volgende te zeggen over Hyperdrive te zeggen had:

”Het combineert mijn liefde voor auto’s en competitiestrijd, maar is er daarnaast wel ruimte voor het menselijke element dat ik zo leuk vind aan reality tv.”

De serie zal uit 10 afleveringen bestaan en vanaf 21 augustus te zien zijn. Wat ons betreft is dit een interessante aanvulling op de huidige collectie aan programma’s die op Netflix staan.

Meer nieuwe films en series

Mocht jij willen weten wat er deze maand nog meer aan Netflix zal worden toegevoegd dan kan je dit hier lezen.

Er zullen helaas ook de nodige titels gaan verdwijnen. Ook daarvan hebben we een uitgebreid overzicht gemaakt. De laatste Netflix nieuwtjes en tips kun je overigens terugvinden in deze speciale subcategorie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix toont eerste trailer Hyperdrive: de meest spectaculaire spelshow ooit?
Sluiten