Ilona Braam
Ilona Braam Digital - Legacy 15 jan 2019

Weet je niet wat je nu weer op Netflix moet kijken? Deze Chrome plugin weet raad

Waar vroege Netflix gebruikers klaagden over het beperkte aanbod, hebben we tegenwoordig te maken met het tegenovergestelde probleem. Er zijn namelijk zoveel films en series op de streamingdienst te vinden, dat het een hele klus kan zijn om je volgende binge te vinden. En dat is precies waar de gratis Google Chrome plugin “Random Button for Netflix” je mee wil helpen. Er is echter wel een risico als je voor het verlossende knopje gaat.

Willekeurige Netflix film of serie

Zoals de naam van de plugin al aangeeft, krijg je met “Random Button for Netflix” een extra knop bij Netflix die de moeilijke taak van het zoeken naar een nieuwe film of serie van je overneemt. Hij geeft je geen suggesties, maar je krijgt gewoon een willekeurige serie of film voorgeschoteld om te bekijken.

Netflix Random Button plugin Chrome

Geluk of beroerde film?

Uiteraard kan het een verademing zijn dat je eens een keer niet zelf hoeft te kiezen, maar het is natuurlijk wel een risico om de knop te gebruiken. De plugin houdt geen rekening met je voorkeuren en geeft je een random optie. Dat betekent dat je waarschijnlijk soms iets krijgt voorgeschoteld dat je vreselijk vindt. Je kunt aan de andere kant ook geluk hebben en precies krijgen waar je zin in had. In ieder geval lijkt de plugin doorgaans wel te gaan voor series en films met een goede rating, dus dat scheelt al.

Als je de plugin wilt proberen, kun je hem downloaden via de Chrome Web Store. Er wordt in de beschrijving wel vermeld dat de plugin niet werkt met sommige programma’s die advertenties blokkeren. Maar het is het proberen waard en misschien vind je wel iets geweldigs waar je zelf nooit op was gekomen. Mocht het toch allemaal niet lukken, kunnen we je in ieder geval de serie Siempre Bruja (Always A Witch) aanraden, welke een solid binge lijkt te worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

BGR

Reageer op artikel:
Weet je niet wat je nu weer op Netflix moet kijken? Deze Chrome plugin weet raad
Sluiten