Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 19 mei 2020

Netflix onthult releasedatum en eerste beelden Undercover seizoen 2

Undercover wist iedereen om het puntje van zijn stoel te laten zitten. Netflix geeft nu details prijs over het tweede seizoen van de serie.

Vanaf zes september kunnen we weer genieten van de avonturen van Ferry Bouman en zijn vrienden van de camping. Helaas heeft zijn luxe chalet nu plaatsgemaakt voor een kleine cel in de gevangenis zoals we op de trailer zien. Acteur Frank Lammers wordt daarbij vergezeld met een ander opvallend gezicht: Rico Verhoeven. Volgens Netflix heeft hij een kleine rol in de serie.

Een nieuwe Undercover-operatie

Het nieuwe seizoen van Undercover gaat een jaar verder na de laatste gebeurtenissen. Kim, gespeeld door Anna Drijver, werkt inmiddels niet meer bij de politie. Zoals al eerder bekend werd gemaakt, gaat nu aan de slag voor een mensenrechtenorganisatie die onderzoek doet naar illegale wapenhandel in Syrië. Haar onderzoek leidt naar een country- en westernmanege in België waar Bob (Tom Waes) undercover gaat. Twee broers zouden vanuit die locatie de wapenhandel doen.

Naast de nieuwe undercover-opdracht zijn de twee nog niet van Ferry Bouman af. Hij heeft gezworen om wraak te nemen op de twee vanuit zijn cel. Hij wil weten wie de twee undercoveragenten zijn en stuurt zijn mannen op onderzoek. Ook Bobs dochter wil haar vader beter leren kennen. Zij wil te weten komen wat hij allemaal in zijn schild voert en wie hij nu echt is. Netflix claimt dat het nieuwe seizoen nog spannender wordt door nieuwe karakters en verhaallijnen.

Nog meer nieuws

Naast de releasedatum en de eerste details heeft de streamingdienst nog meer nieuws naar buiten gebracht over de serie. Er gaat ook een derde seizoen van Undercover komen. Netflix blijft hiervoor samenwerken met het Belgische productiehuis De Mensen en de Vlaamse omroep VRT. Tot die tijd wordt het dus nog een hele tijd wachten op het tweede seizoen van de serie. Tot die tijd kun je jezelf vermaken met deze pareltjes.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix onthult releasedatum en eerste beelden Undercover seizoen 2
Sluiten