Netflix maakt releasedatum van The Umbrella Academy seizoen 2 bekend

Het nieuwe seizoen van The Umbrella Academy is binnenkort op Netflix te zien. De streamingdienst heeft de releasedatum bekendgemaakt.

In The Umbrella Academy zien we de avonturen van een aantal jongeren die moeten leren omgaan met hun superkrachten. Als hun begeleider Sir Reginald Hargreeves overlijdt staan ze er alleen voor en moeten ze zelf zien uit te vinden hoe ze met krachten omgaan. Het verhaal is gebaseerd op de comics van Gerard Way met de tekeningen van Gabriel Bá. De twee zijn ook betrokken bij de productie van de serie.

Nog even wachten

Ondanks de coronacrisis kan de serie op tijd worden uitgebracht door Netflix. Op Twitter maakt het bedrijf bekend dat we op 31 juli weer kunnen genieten van de avonturen van de jonge superhelden. De streamingdienst deelt bij de tweet een video waarop te zien is hoe de cast danst op het nummer ‘I think we’re alone now. Eerder liet Netflix al weten dat de release van de serie niet in gevaar is gekomen door de coronacrisis. De opnames van de serie vonden plaats voor de lockdown in de Verenigde Staten.

Nog meer superheldennieuws

Vandaag was er ook nieuws over een andere superheldenserie. De maker van Amazon Prime-serie The Boys liet weten dat de productie is afgerond. De streamingdienst maakt binnenkort de releasedatum bekend van de serie.

Reageer op artikel:
Netflix maakt releasedatum van The Umbrella Academy seizoen 2 bekend
Sluiten