Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Culture 29 okt 2018

Netflix: deze 8 nieuwe films en series moet je checken!

Inleiding

Netflix staat vol met keiharde films en series. Ondanks het feit dat er regelmatig wat verdwijnt op het platform, komt er elke week ook weer nieuwe content bij. Zo zijn we afgelopen week weer ruimschoots voorzien van nieuwe releases en schoot de content weer uit de grond als paddestoelen. Hartstikke tof natuurlijk, maar de eeuwenoude vraag doet zich wederom voor: wat moeten we kijken?

Om je daar een handje bij te helpen hebben we de acht beste releases van afgelopen week voor je op een rijtje gezet. We hopen dat je een gaatje vrij hebt deze week, want er is weer voldoende te zien. Zo heeft Netflix eindelijk de Japanse anime film van Batman online gezet, checken we een van de beste series van 2018 en zien we een boeiende documentaire reeks voorbij komen. Combineer dit met een paar unieke dramafilms en je weet wat je te doen staat. Het is weer tijd om te bingewatchen!

Deze selectie is overigens helemaal opgebouwd vanuit onze eigen mening. Het zou dus heel goed kunnen zijn dat er niets voor je tussen zit. Is dat het geval? Don’t worry! Via deze link kom je bij onze gigantische verzameling aan Netflix content terecht. Wij durven je te verzekeren dat daar, zonder enige twijfel, iets voor jou tussen zit.

Maar nu eerst eens kijken wat je deze week moet gaan kijken!

Reageer op artikel:
Netflix: deze 8 nieuwe films en series moet je checken!
Sluiten