Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 30 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Netflix deelt trailer voor serie The Spy met Sacha Baron Cohen

Acteur Sacha Baron Cohen is bij de meeste mensen bekend vanwege zijn gekke typetjes, al kan hij daarnaast ook serieuze rollen uitvoeren. Een recent bewijs daarvan is de trailer voor The Spy, een aankomende Netflix serie waarvoor de voormalig mafkees in de huid van een Israëlische spion kruipt.

Het lijkt erop dat Netflix serieuze concurrentie ziet in Disney Plus, aangezien de nu nog zo populaire dienst het ene na het andere project aankondigt om haar abonnees tevreden te kunnen houden.

Zo verscheen er onlangs een trailer voor The Spy, een aankomende serie rondom een Israëlische spion die zijn best doet om in de Syrische overheid te infiltreren. Dit lijkt in eerste instantie te lukken, maar brengt wel flinke gevolgen met zich mee. Het meest bijzondere is echter dat deze Netflix serie gebaseerd is op een waargebeurd verhaal.

Een leuk detail is dat de spion vertolkt gaat worden door niemand minder dan Sacha Baron Cohen. Deze acteur zal je ongetwijfeld kennen vanwege zijn rol als het gekke typetje Borat. Ook was hij een aantal jaar geleden in de controversiële komedie Grimsby te zien. De bovenstaande Netflix trailer laat echter zien dat hij meer kan dan dat.

The Spy zal uit zes afleveringen bestaan van ieder zo’n 60 minuten. Het project is bedacht door Gideon Raff, die ook verantwoordelijk was voor de film The Red Sea Diving Resort, welke momenteel al via Netflix te bekijken is.

Het duurt overigens niet lang voordat je van deze serie kunt gaan genieten, want The Spy staat vanaf 6 september al op Netflix.

Meer Netflix

The Spy is lang niet de enige Netflix serie welke binnenkort zal uitkomen. Zo verschijnen in de aankomende weken namelijk ook nog titels als The I-Land en horrorserie Marianne.

Daarnaast kun je vanaf aankomende maandag al genieten van The King, een middeleeuws drama dat speciaal voor de streamingdienst geproduceerd is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Netflix deelt trailer voor serie The Spy met Sacha Baron Cohen
Sluiten