Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 13 mei 2019

Opmerkelijk: Netflix slaat de handen ineen met OnePlus

Netflix heeft de manier waarop wij films en series kijken aanzienlijk veranderd de afgelopen jaren. Iets dat prachtig overeenkomt met de manier waarop OnePlus hoogstaande smartphones aanbied voor een lage prijs. De twee lijken elkaar te waarderen en slaan de handen ineen voor een samenwerking. HYPED! 

Netflix en OnePlus slaan de handen ineen

Of het nu gaat om OnePlus en de manier waarop het smartphones maakt en aanbiedt, of de manier waarop Netflix het televisiekijken veranderd heeft: we kunnen er als tech-gekkies alleen maar van genieten. Het is daarom ook bijzonder tof om te zien dat deze twee partijen de beslissing hebben gemaakt om samen te werken.

Op de website van Netflix is de samenwerking tussen de twee bekend gemaakt vandaag. Volgens de streamingdienst is deze samenwerking vooral ontstaan door het feit dat beide partijen gebaseerd zijn om een uiterst betrokken community. Het is daarom mooi om te zien dat de nieuwe OnePlus 7 Pro, die morgen onthuld gaat worden, een nieuwe ervaring gaat bieden op het gebied van Netflix content. En om dat te vieren hebben de twee de handen flink ineen geslagen.

Netflix heeft het tweede seizoen van Sacred Games gelanceerd en komt, in aanleiding van die release, met twee gloednieuwe posters. De foto’s die op de posters te zien zijn, zijn volledig geschoten op de OnePlus 7 Pro. Het nieuwe vlaggenschip van gelijknamige producent lijkt hiermee een flinke stap vooruit gedaan te hebben op het gebied van fotografie.

Netflix samenwerking OnePlus

Of de camera van de nieuwe OnePlus 7 Pro daadwerkelijk zo goed is krijgen we morgen te zien. Dan presenteert de producent de gloednieuwe smartphone. Netflix heeft zich ondertussen druk bezig gehouden met de release van Sacred Games seizoen 2. De nieuwe afleveringen verschenen op 5 mei op het platform van het bedrijf.

Netflix samenwerking OnePlus

Alles weten over de nieuwe OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro: hier check je al onze artikelen.

Reageer op artikel:
Opmerkelijk: Netflix slaat de handen ineen met OnePlus
Sluiten