Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 12 mrt 2019

Netflix blijft bruut knallen met trailer voor Santa Clarita Diet seizoen 3

Het is alweer bijna tijd voor het derde seizoen voor Santa Clarita Diet. Echt een Netflix Original die veel meer aandacht verdient, met zijn unieke en verfrissende kijk op het zombie-genre.

Santa Clarita Diet seizoen 3 naar Netflix

Joel en Sheila zullen ook in het derde seizoen weer hun bloederige bestaan voortzetten, gespeeld door respectievelijk Timothy Olyphant en Drew Barrymore. Want ja, Sheila is nog steeds een zombie en moeder tegelijkertijd.

Een zombie-comedy, het blijft een originele insteek. Netflix heeft nu een volledige trailer vrijgegeven voor het derde seizoen van Santa Clarita Diet. Het is meteen duidelijk dat de levens van Sheila en Joel er een stuk gecompliceerder op gaan worden in het derde seizoen.

Sterker nog, Sheila wil dat Joel ook een zombie wordt, zodat ze voor altijd kunnen blijven leven als een koppel. Daar komen weer een hoop vraagstukken bij kijken, en vooral een hoop hilarische scènes. Santa Clarita Diet is typisch zo’n serie die je gewoon een kans moet geven.

De humor is eigenzinnig en creatief, waardoor het lastig is om het concept goed uit te leggen. Je kunt nu meteen beginnen met bingen op Netflix, waar je de eerste twee seizoenen kunt vinden.

Op 29 maart komt daar het volledige derde seizoen bij. Victor Fresco, de bedenker van Santa Clarita Diet en tevens de showrunner, is nog steeds aan boord. Dat belooft veel goeds!

Heb je toch trek in een andere film of serie? De streamingdienst heeft deze week een berg nieuwe titels aan zijn aanbod toegevoegd. Vooral voor fans van Formule 1 is het smullen, maar ook op filmgebied is er veel bijgekomen. We hebben de nieuwe titels hier voor je op een rijtje gezet.

Reageer op artikel:
Netflix blijft bruut knallen met trailer voor Santa Clarita Diet seizoen 3
Sluiten