Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 13 jul 2019

Netflix deelt trailer voor sci-fi serie die doet denken aan Arrival

Een tijdje geleden ging nog het gerucht dat Netflix zou gaan minderen met originele content, maar wederom blijkt het tegendeel waar. Er komt binnenkort namelijk met een nieuwe sci-fi serie aan die deze maand nog te zien is. Wij hebben alvast een trailer.

Netflix geeft trailer vrij voor sci-fi serie Another Life

Netflix heeft een veelbelovende trailer uitgebracht voor haar aankomende sciencefiction serie Another Life welke op 25 juli zal verschijnen. Mocht je deze nog niet voorbij hebben zien komen, dan kun je hem hieronder bekijken:

De serie draait om commandant Niko Breckinridge die de taak krijgt om haar bemanning naar een afgelegen planeet te leiden om daar wellicht de herkomst van een op de aarde geland buitenaards schip te kunnen achterhalen.

Hoe dit zich precies zal ontwikkelen weten we natuurlijk nog niet, maar in de trailer zien we in ieder geval zo’n beetje alle clichés van een ”aarzelende leider die een expeditie leidt naar een gevaarlijke planeet”-type serie terugkomen. Zo beloven bemanningsleden aan geliefden dat ze zullen terugkeren, zien we ze regelmatig de lege ruimte in staren en zijn er volop discussies over de ethiek van de missie.

Als wij de serie echter in één zin zouden moeten beschrijven dan zouden we het mix van Arrival en de Syfy serie Dark Matter noemen. Hoe dan ook, als het een beetje goed uitgewerkt wordt dan kan het zomaar een hele spannende titel worden.

Nightflyers

Het lijkt er daarnaast op dat de serie moet worden wat Nightflyers had willen zijn. Dit was namelijk een andere Netflix original serie binnen het sciencefiction genre. Ondanks dat project gebaseerd was op het gelijknamige boek van Game of Thrones schrijver George R.R. Martin was het allesbehalve een succes. De serie werd daarom ook al na slechts één seizoen gecanceld. Het is daarom te hopen dat Another Life het wat beter zal gaan doen.

Meer omtrent original series kun je lezen in ons uitgebreide Netflix overzicht.

Reageer op artikel:
Netflix deelt trailer voor sci-fi serie die doet denken aan Arrival
Sluiten