Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 11 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

Netflix scoort met Chambers: maak kennis met brute horrorserie

We hebben eindelijk een eerste trailer te pakken voor Chambers! Dat is een langverwachte nieuwe horror-serie die vanaf 26 april op Netflix staat. Zeer binnenkort dus. De serie gaat over een jonge vrouw, gespeeld door Sivan Alyra Rose.

Chambers: binnenkort op Netflix

Na een hartaanval wordt ze gered met een harttransplantatie. Wanneer ze echter op de waarheid achter de dood van haar donor stuit, begint ze opeens eigenschappen van diegene over te nemen. Het is een jong meisje.Haar ouders worden gespeeld door Uma Thurman en Tony Goldwyn. Geen kleine namen!

Dat is de basis, maar al snel wordt het allemaal behoorlijk donker en gruwelijk. Pure horror, een beetje in de sfeer van The Haunting of Hill House. Verwacht dus geen luchtige thriller die je even tussendoor kijkt, vlak voordat je gaat slapen. The Haunting of Hill House komt trouwens terug als een anthology-serie, waarbij de afleveringen dus losse verhalen vertellen. Hopelijk weet Chambers op dezelfde manier aan te slaan.

De show wordt gemaakt door Leah Rachel, een jong talent met nog relatief weinig producties op haar naam. Ze beschrijft Chambers zelf als volgt:

“Chambers speelt zich af in een mystieke New Age omgeving in Arizona. Het is psychologische horror, een verhaal dat de verschillende manieren verkent waarop we trauma metaboliseren. Wat als een zeer menselijk gefundeerd verhaal begint, wordt al snel een stuk vreemder en verwarrender dan je had verwacht.”

De eerste trailer ziet er in ieder geval veelbelovend uit, dus laat 26 april maar komen! Dat is het toffe aan de manier waarop de streamingdienst Netflix Originals uitbrengt: je hoeft niet maanden te wachten voor je aan het bingen kunt slaan.

Check in de tussentijd ook deze nieuwe serie, met talent uit de hitserie Bodyguard. Ook dit is een miniserie, met een interessant onderwerp.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Netflix scoort met Chambers: maak kennis met brute horrorserie
Sluiten