Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 20 mrt 2019

Eindelijk: Netflix barst los met trailer voor Stranger Things seizoen 3

Eindelijk is het zover, Stranger Things komt terug! Netflix heeft de langverwachte eerste trailer voor alweer het derde seizoen onthuld.

Stranger Things seizoen 3

De afgelopen weken werden we al lekker gemaakt met een aantal promo’s, teasers en hints. De toon werd langzaam gezet, maar het plot bleef een geheim.

Daar brengt de eerste volledige trailer voor Stranger Things seizoen drie gelukkig voorzichtig verandering in. We zien de kids uit de eerste twee seizoenen weer samenkomen. Het stadje Hawkins probeert weer verder te gaan, na de traumatische gebeurtenissen uit seizoen twee. De narigheid achter zich te laten.

Maar hé, het zou Stranger Things niet zien als het volgende gevaar niet alweer klaar zou staan. Het lijkt er namelijk sterk op dat een nieuwe samenzwering van de overheid Hawkins in gevaar dreigt te brengen. We zien bekend voorkomende aliens uit de Upside Down, en zelfs een aantal bad guys in maskers met geweren.

We hebben er direct weer zin in. Dat is ook het mooie aan deze trailer: er wordt vrijwel niks verklapt of gespoild. Eigenlijk weten we nog steeds niks, precies zoals we het graag zien. Wil je echt helemaal blanco het derde seizoen in gaan? Dan adviseren we je de trailer niet te checken.

Het derde seizoen werd eerder al uitgesteld naar aankomende zomer. Vanaf 4 juli kun je het complete seizoen bingen op Netflix. Zoek je in de tussentijd naar je volgende favoriete serie of film? Check dan ons overzicht.

De cast van het derde seizoen van Stranger Thing bestaat nog steeds uit Millie Bobby Brown’s Eleven, Finn Wolfhard’s Mike, Caleb McLaughlin als Lucas, Gaten Matarazzo als Dustin en Sadie Sink als Max. Het jongere zusje van Lucas, Erica, speelt tevens een grotere rol. Natalia Dyer, Charlie Heaton en Joe Keery maken de tienercast af. Maya Hawke, dochter van Uma Thurman en Ethan Hawke, speelt ook een belangrijke rol. Ook kun je natuurlijk weer rekenen op Winona Ryder als Joyce Byers en David Harbour als Jim Hopper.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eindelijk: Netflix barst los met trailer voor Stranger Things seizoen 3
Sluiten