Jelle van Es
Jelle van Es Pop-Culture 10 nov 2017

Nieuwe Netflix-serie Dark voelt als Stranger Things

Ben jij helemaal klaar met het geweldige Stranger Things? En ben je op zoek naar iets anders? Dan is de nieuwe Netflix-serie Dark wellicht jouw ding. De serie wordt op 1 december uitgebracht en vandaag bieden we je de eerste trailer. Toch wel een mustwatch…

Dark: de nieuwe Netflix-sensatie

Opvallend aan de serie is dat het een Duitse serie is. Het is één van de eerste grote Europese producties van Netflix. De serie is vorig jaar opgenomen in de buurt van Duitsland en is in 4K te bekijken. Dark kent tien afleveringen die allemaal ongeveer een uur lang zijn. Bingewatchen maar!

De serie gaat over een klein plaatsje in Duitsland, Winden, waar een jongen vermist is. Net als bij Stranger Things is er meer aan de hand dan dat je in eerste instantie zou verwachten. Zo lijkt er een verband te zijn met een gebeurtenis van bijna dertig jaar geleden. Lekker mysterieus dus allemaal. Bekijk de eerste trailer van Dark hieronder.

Iets met door de tijd reizen… Ook hebben we een aantal screengrabs uit de trailer gepakt om je een beetje een idee te geven hoe het er uitziet. Bekijk deze hieronder.

Dark Screenshots

Dark

Zal het net zo’n hype als Stranger Things worden? We gaan het vanaf 1 december meemaken ?. Zoek je voor november nog een leuke film of serie op Netflix? Check dan onze Netflix and Chill-lijst van november.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe Netflix-serie Dark voelt als Stranger Things
Sluiten