Mark Hofman
Mark Hofman Pop-Culture 20 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Bizarre Netflix-serie tovert Elvis Presley om tot geheim agent

De King of Rock, Elvis Presley, is al tijden niet meer onder ons. Toch leeft de icoon voort. Niet alleen via de muziek die hij maakte, maar ook op Netflix. Al komt hij daar voorbij op een manier die we tot op heden nog nooit eerder zagen.

Agent Elvis is een geanimeerde comedyserie die je op dit moment exclusief op Netflix kunt bekijken. Met behulp van Matthew McConaughey en Kaitlin Olson zorgt de studio achter Spider-Man: Into The Spider-Verse voor een knotsgekke ervaring.

Elvis als geheime agent op Netflix

Agent Elvis is één van die series die een knotsgek idee in een prachtig jasje lijkt te steken. Hoewel we zelf de serie nog niet in zijn volledigheid hebben kunnen bewonderen, spreekt de stijl en het verhaal ons ontzettend aan.

Heel gek is dat niet, want de studio die achter de bizarre Netflix-serie zit is ook verantwoordelijk voor Spider-Man: Into The Spider-Verse. En laten we eerlijk zijn: op grafisch gebied is dit zonder twijfel hét pareltje uit de gehele filmindustrie.

De serie richt zich in ieder geval op Elvis Presley die tijdens zijn comeback te maken krijgt met dreiging uit de Manson familie. Tja, en dat er dan tegelijkertijd een geheime organisatie is die de popicoon in probeert te lijven, komt wat dat betreft wel heel goed uit.

Met afleveringen als F*ck You, Vegas en Cocaine Tuesdays mag het duidelijk zijn dat Agent Elvis alles behalve een Netflix-serie voor kinderen is. Een heerlijke animatieserie voor volwassenen dus.

Spider-Man: Into The Spider-Verse

Als we de kans krijgen om Spider-Man: Into The Spider-Verse te praten, dan pakken we die aan. Zelfs als we het hebben over een James Bond-variant van Elvis Presley op Netflix.

De film uit 2018 heeft de afgelopen jaren veel los weten te maken. Dat heeft voornamelijk te maken met de stijl waarin dit geanimeerde verhaal tot ons kwam. Prachtige kleuren en een unieke tekenstijl zorgde voor veel hype.

Sterker nog: het wordt door Marvel-fans gezien als de allerbeste Spider-Man-film die ooit gemaakt is. Dat we niet kunnen wachten tot het tweede deel later dit jaar verschijnt mag dus duidelijk zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!