Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 17 januari 2018

Nieuwe Netflix serie Everything Sucks! is je volgende nostalgische binge

Netflix heeft er de afgelopen jaren een breed scala aan Netflix Originals uitgepompt. Van Bloodline en House of Cards tot Castlevania: het is een divers aanbod. De grootste hits hebben echter een ding gemeen: ze zitten vol met nostalgie. Denk aan Fuller House, Wet Hot American Summer en natuurlijk Stranger Things. Allemaal jaren tachtig settings. Maak nu kennis met de jaren negentig in Everything Sucks!

Pure nostalgie op Netflix: Everything Sucks!

De nieuwste hitserie van de streamingdienst gaat een decennium verder: de jaren negentig. Geen gezellige kitscherigheid met bonte kleuren, maar het decennium van punk, grunge en vooral verveeldheid. Daar speelt Netflix slim op in met een nieuwe serie genaamd Everything Sucks!

Everything Sucks Netflix

Het eerste seizoen van Everything sucks! komt op 16 februari naar Netflix, zo heeft het bedrijf nu bevestigd middels een teaser. De serie speelt zich af in Boring, een klein plaatsje in de Verenigde Staten. Het is 1996, en een vermoeide invalleraar duwt een tafeltje met een bakbeest van een televisie naar binnen. De leerlingen luisteren ondertussen naar hun Discman, kliederen met typex en proberen vieze plaatjes op hun rekenmachines te maken.

Je merkt het al: Netflix zet vol in op de nostalgie. Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen, die elk een half uur duren. De Netflix Original vertelt het verhaal van twee groepjes van buitenbeentjes die het op hun school tegen elkaar opnemen. De serie wordt beschreven als een grappig coming-of-age drama, dus het is niet alleen maar een komedie.

Everything Sucks Netflix Everything Sucks Netflix
Everything Sucks Netflix Everything Sucks Netflix

Op 16 februari barst dit nostalgische feestje los. Voorlopig blijft het een kwestie van geduld hebben dus. Ach, gelukkig zijn er nog talloze andere topseries en films die je nu op de dienst kunt kijken. We hebben de nieuwste films en series hier voor je op een rijtje gezet. Ben je in voor een spanned avondje? Check dan ons overzicht van de beste thrillers en horrorfilms op de streamingdienst.

Reageer op artikel:
Nieuwe Netflix serie Everything Sucks! is je volgende nostalgische binge
Sluiten