Netflix: dit zijn onze tips voor de beste films en series in juni

De films en series op Netflix worden constant vernieuwd. Wij zetten de beste en leukste producties voor je op een rijtje.

Juni belooft een drukke maand te worden voor de Netflix-liefhebbers. Er komt veel nieuwe content aan waarvan een hoop bijzondere originals.

2 juni: Fuller House (seizoen 5)

Veel fans van Full House waren blij toen Fuller House in 2016 werd aangekondigd. In de sequel van de populaire serie staat DJ, de dochter van de familie Tanner centraal. Nu, vijf jaar later, begint de serie aan het laatste seizoen. Sla de tissues vast in voor de ontroerende ontknoping.

5 juni: Vikings (seizoen 6)

De serie was al een tijdje in de Verenigde Staten en op Ziggo te zien, maar komt op 5 juni ook naar Netflix. Bjorn is de nieuwe koning van Kattegat, Ivar is ondertussen naar Rusland gevlucht en Lagertha wil zich vestigen op het platteland.

5 juni: 13 Reasons Why (seizoen 4)

De volgende serie waar we afscheid van moeten nemen. Ook deze populaire original is bezig aan het laatste seizoen. De studenten zijn bezig aan hun laatste jaar op school en bereiden zich voor op de diploma-uitreiking

5: juni Brooklyn Nine-Nine (seizoen 6)

Een serie die gelukkig nog niet stopt is Brooklyn Nine-Nine. Hoewel seizoen 7 inmiddels al uit is, komt Netflix nu met het zesde seizoen. In dit deel hoort CaptainRaymond Holt of hij baas wordt van de New Yorkse politie en zien we hoe het huwelijk gaat tussen Jake Peralta en Amy Santiago.

10 juni Reality Z (seizoen 1)

De Braziliaanse original belooft spektakel te worden. Rio de Janeiro wordt aangevallen door zombies. Ondertussen schuilen deelnemers aan realityserie in een tv-studio, maar krijgen daar met nog veel meer gevaren te maken.

10 juni: Curon (seizoen 1)

Over deze Italiaanse original is nog vrij weinig bekend. Toch belooft dit een bijzonder verhaal te worden. Als een moeder verdwijnt na aankomst in haar geboortedorp, ontdekt haar tweeling dat er veel meer geheimen in het plaatsje spelen.

12 juni: Da 5 Bloods

Deze film van Spike Lee gaat over vier Vietnam-veteranen van Afro-Amerikaanse afkomst. Ze gaan terug naar het land om de resten van hun oude leider te vinden en een begraven schat. Tijdens hun reis zien ze de gevolgen van de oorlog.

12 juni: The Woods (seizoen 1)

Deze duistere Poolse original kan wel eens verassing worden op de streamingdienst. De serie is gebaseerd op een boek van misdaadschrijver Harlen Coben. Vier tieners verdwijnen in de jaren ’90 in een bos. Als eentje 25 jaar later dood wordt gevonden komt er duistere familiegeheimen naar boven.

18 juni: The Order (seizoen 2)

In deze populaire serie onderzoekt Jack Morton de dood van zijn moeder en wordt hij lid van de geheime groep The Hermetic Order Of The Blue Rose. Hij komt terecht in een oorlog tussen weerwolven en magiërs.

19 juni: The Sinner (seizoen 3)

The Sinner is misschien wel een van beste series op Netflix. Ook dit seizoen begint weer met een nieuwe zaak. Ambrose onderzoekt een mysterieus auto-ongeluk in New York. Ondertussen komt hij ook een verborgen misdaad tegen die een van de meest schokkende uit zijn leven blijkt te zijn.

19 juni: The Politician (seizoen 2)

Payton Hobart weet sinds zijn zevende jaar zeker dat hij president van de Verenigde Staten wordt, maar eerst moet hij nog de middelbare school zien te overleven.

27 juni: Dark (seizoen 3)

Deze Duitse serie is een van de beste buitenlandse originals. In het derde seizoen komt Jonas in een nieuwe wereld terecht en probeert daar te achterhalen wat de alternatieve versie van zijn dorp Winden betekent.

Reageer op artikel:
Netflix: dit zijn onze tips voor de beste films en series in juni
Sluiten