Netflix: deze series en films zijn nieuw in oktober op de streamingdienst

Een nieuwe maand en dat betekent nieuwe series en films die naar Netflix komen. Wij zetten de belangrijkste op een rijtje.

Afgelopen maand was een mooie tijd voor Netflix-kijkers. Zo kon je genieten van de eerste afleveringen van Undercover en kwam natuurlijk ook Enola Holmes uit op de streamingdienst. Ook oktober belooft een goede maand te worden voor menig liefhebber. Vooral horrorliefhebbers komen aan hun trekken, aangezien Halloween eraan komt. Ook komen er nog een aantal andere grote films naar het platform.

Dit zie je in oktober op Netflix

Wil je precies weten wat je in oktober kunt verwachten op Netflix? Wij zetten alle bijzondere titels voor jou op een rijtje. Onder de tien toppers kun je zien wat er nog meer op de streamingdienst komt.

The Exorcist – 1 oktober

The Exorcist is natuurlijk een van de meest klassieke en beste horrorfilms. In de film volgen we drie priesters die hun krachten inzetten om demonen die een familie en weeshuis lastigvallen. Een ideale film op Netflix om je vast te verheugen op Halloween.

Mad Max: Fury Road – 1 oktober

Mad Max is een van de meest bizarre films van dit decennium en nu ook op Netflix. In deze post-apocalyptische wereld rebelleert een vrouw met haar groep van vrouwelijke gevangenen tegen een tiranische heerser. Mad Max probeert te helpen. Je ziet een bizarre achtervolging, waarin het geen moment rustig is. De film wist 6 Oscars in de wacht te slepen.

Emily in Paris – 2 oktober

Emily in Paris is een van de nieuwe Netflix-originals die in oktober naar de streamingdienst komt. We zien een Amerikaanse vrouw die verhuist naar Parijs nadat ze is aangenomen door een marketingbedrijf. Natuurlijk worden de verschillen tussen Amerikanen en Fransen uitvergroot in deze komedieserie.

David Attenborough: A life on Our Planet – 4 oktober

David Attenborough is een levende legende. Met zijn natuurseries weet hij miljoenen mensen over de wereld te boeien. A life on Our Planet wordt gezien als een van zijn grootste series. Dit is een terugblik op zijn leven. In de nieuwe Netflix-serie vertelt hij over zijn leven en de evolutionaire geschiedenis van het leven op aarde.

Hubie Halloween – 7 oktober

Van Hubie Halloween mag je veel verwachten. Het is een Netflix original met Adam Sandler in de hoofdrol. Hij speelt Hubie die zijn stad probeert te beschermen zodat de mensen Halloween kunnen vieren. Dat wordt niet zo simpel aangezien er een grote crimineel is ontsnapt. Daarnaast komt er ook een nieuwe buurtbewoner die hij niet vertrouwt. Als mensen verdwijnen is de chaos compleet.

The Haunting of Bly Manor – 9 oktober

De makers van The Haunting of Hill House komen het langverwachte vervolg op Netflix. Na de dood van een au pair huurt Henry Wingrave een jonge Amerikaanse nanny in om voor zijn neefje en nichtje te zorgen. Het landgoed Bly Manor zit echter vol met duistere geheimen.

Bad Boys for Life – 10 oktober

Eindelijk zien we Will Smith en Martin Lawrence weer terug in de rollen als Bad Boys op Netflix. De twee nemen het op tegen een moeder en zoon die een drugsimperium in de stad hebben. De twee hebben snode plannen.

The Trial of the Chicago 7 – 16 oktober

The Trial of the Chicago 7 is misschien wel de grootste Netflix original van deze maand. De film gaat over zeven mensen die voor de rechter komen omdat ze rellen rondom de Democratische Nationale Conventie in Chicago zouden hebben veroorzaakt. De demonstraties escaleerde door het geweld van de politie en Nationale Garde.

Aquaman – 17 oktober

Aquaman was een bijzondere verrassing. Van de superheldenfilm werd niet veel verwacht, maar bleek echter vrij goed te zijn. Naast de actie zit er ook veel humor in. Het verhaal gaat over Arthur Curry (gespeeld door Jason Momoa). Hoewel hij menselijk is, is hij de troonopvolger van het koninkrijk Atlantis. Hij probeert een oorlog te voorkomen tussen de oceaanbewoners en de mensen. Nu is de film ook te zien op Netflix.

Unsolved Mysteries – 19 oktober

Het eerste deel van de Netflix-serie Unsolved Mysteries was een groot succes. Nu komt het met het tweede deel. Het gaat over mensen die op mysterieuze wijze zijn verdwenen en vaak later dood zijn gevonden. Maar wat is er nu echt gebeurd? In het programma wordt een antwoord gezocht.

Dit komt er nog meer op Netflix

1 Oktober

A Simple Favor

Ghostbusters 2

Terminator Genisys

Annabelle

ZombieLars (S02)

Good Morning, Verônica (S01)

The Man from U.N.C.L.E.

Oktoberfest Beer & Blood (S01)

Bumperkleef

De Hopeloze Heks (S04)

Carmen Sandiego (S03)

Song Exploder (Vol1)

The Exorcist

Mad Max: Fury Road

All Because of You (Pascal Kau)

Bad Boys II

The Godfather

The Amazing Spider-Man

Seven

 

2 oktober

Emily in Paris (S01)

Dick Johnson is Dead

Ahí te encargo

Òlòturé

Il Legame

Serious Men

Halloween met Toet Toet Cory Carson

Vampires vs the Bronx

The Binding

 

6 oktober       

Sterrenstraal: Heldin van Halloween

The Cabin with Bert Kreischer

 

7 oktober       

Fifty Shades Darker

Hubie Halloween

To The Lake (S01)

 

8 oktober       

Bigflo & Oil: Presque Trop

 

9 oktober       

The Forty-Year-Old Version

Deaf U (s01)

Fast & Furious Spionnenracers (S02)

Ginny Weds Sunny

Super Monsters: Dag van de Monsters

 

11 oktober     

Stranger (S02)

 

12 oktober

Scandalous

Kipo en Tijdperk der Wonderwezens (S03)

13 oktober

The Cabin with Bert Kreischer

 

14 oktober     

Blackpink: Light Up the Sky

 

15 oktober

Wanted (S03)

A Babysitter’s Guide to Monster Hunting

Social Distance (S01)

Love Like the Falling Rain

Rooting for Roona

Reageer op artikel:
Netflix: deze series en films zijn nieuw in oktober op de streamingdienst
Sluiten