Deze Netflix series worden in Nederland massaal bekeken

Een paar jaar geleden had nog niemand gehoord van de – destijds – Amerikaanse videotheekketen, maar inmiddels is de streaminggigant in het gros van de Nederlandse huishoudens aanwezig. Avond na avond bingen we ons suf, maar naar welke series kijken we in Nederland massaal? Netflix-Nederland deed onderzoek.

Naast de vraag welke series vooral populair zijn, indexeerde de populaire website ook een aantal andere vraagstukken. Zo wordt het serie-aanbod gewaardeerd met een 7.8, terwijl het filmaanbod het met een 6.8 moet doen. Dertig procent van de ondervraagden zegt vijf tot acht uur per week te bingen, een kwart hang negen tot twaalf uur op de bank en zes procent zegt zelfs 24 uur per week in de wereld van de videostreamingdienst rond te hangen.

Spelshows vindt het gros minder interessant, terwijl de download-functie wel met open armen wordt ontvangen. Zestig procent zegt eveneens blij te zijn met het grote aanbod van Netflix Originals, maar zegt wel te hopen er een goede balas blijft met aangekondigde series.

De meest populaire series op Netflix

Naar welke series keken we massaal? Wat waren de best aangekochte series? En welke nieuwkomers werden direct geconsumeerd. Hieronder vind je het overzicht.

Beste Nieuwe Netflix Original Serie 2017

13 Reasons Why
MINDHUNTER
The Punisher

Beste Nieuwe Seizoen van een Netflix Original in 2017

Stranger Things – seizoen 2
The Crown – seizoen 2
House of Cards – seizoen 5

Dit artikel verscheen als eerste op Manners.nl.

Beste Aangekochte Serie in 2017

Riverdale
Star Trek: Discovery
Lucifer

Beste Netflix Original Film 2017

A Christmas Prince
Bright
Okja

Beste Aangekochte Film in 2017

Rogue One: A Star Wars Story
Captain America: Civil War
Inglourious Basterds

Beste Netflix Original Documentaire in 2017

Gaga: Five Foot Two
The Keepers
Icarus

De videostreamingservice is in Nederland zĂł populair dat wij een speciaal Netflix-dossier zijn gestart. In dit dossier vind je alle in and outs en kijktips voor jouw binge-avonden. Enjoy watching.

Reageer op artikel:
Deze Netflix series worden in Nederland massaal bekeken
Sluiten