Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 2 mei 2019

Sex Education seizoen 2 in productie: Netflix komt met teaser

Netflix hitserie Sex Education gaat verder! De streamingdienst maakt, door middel van een heuse teaser trailer, duidelijk dat de productie van het tweede seizoen van start is gegaan. En die teaser zegt best veel!

Netflix: productie Sex Education seizoen 2 van start!

De Netflix serie ‘Sex Education’ krijgt een tweede seizoen dat, volgens een eerste teaser, inmiddels in productie is gegaan. Op social media en YouTube werd een video geplaatst waarin de cast van de populaire serie weer bij elkaar komt. Daar krijgen de acteurs en actrices voor het eerst het script onder ogen. Dat is te zien in de nieuwe teaser.

Ondanks het feit dat bovenstaande teaser ons amper iets laat zien, kunnen fans wel gerust gesteld worden. We zien castleden als Gillian Anderson en Asa Butterfield weer aan tafel zitten, wat betekent dat hun personages ook in het nieuwe seizoen te zien zijn.

Waar het nieuwe seizoen precies over gaat is nog niet bekend. Wel weten we dat Sex Education zich voornamelijk richt op Otis die, doordat zijn moeder een sex-therapeut is, heel veel weet over het bedrijven van de liefde. Dankzij Maeve weet Otis deze kennis te delen met zijn schoolgenoten, waardoor hij eigenlijk in de voetstappen treedt van zijn moeder. Een geweldig concept als je het ons vraagt.

En dat is dan ook wel bewezen. De populariteit van Sex Education seizoen 1 was immens. Of dat nu kwam door het onderwerp of het feit dat de serie allerlei stereotypes omarmt: het is simpelweg een goudmijn voor Netflix.

Netflix Sex Education seizoen 2

Wanneer het tweede seizoen precies te zien is op Netflix is nog niet bekend. Gezien het feit dat de opnames in de lente beginnen, kunnen we wel een beetje van het einde van 2019 uitgaan. Uiteraard is het ook mogelijk dat we het tweede seizoen begin 2020 pas te zien krijgen.

Meer Netflix?

Fan van Netflix en tech? Dan is onze podcast “WantKast” misschien wel iets voor jou. Elke week bespreken Thomas en Mark het grootste nieuws van de afgelopen week. Daarbij hebben ze het ook regelmatig over de series en films die ze hebben gekeken op Netflix.

Benieuwd naar de WantKast podcast? Check hieronder de meest recente aflevering.

Reageer op artikel:
Sex Education seizoen 2 in productie: Netflix komt met teaser
Sluiten