Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 3 jan 2019

Sex Education trailer: Netflix scoort met scherpe nieuwe serie

Doordat Netflix geen ellenlange marketingcampagnes uitrolt, komen Netflix Originals soms uit het niks. Dat geldt al helemaal voor Sex Education, een komedie die vanaf 11 januari te bingen valt op de streamingdienst.

Sex Education: Nieuwe Netflix Original

Gillian Anderson speelt een moeder die tevens een hippe seksuologe is, wat even wennen zal zijn voor fans van The X Files. Opeens is Scully een vrouw die er niet voor schroomt om een jongeman te vragen naar zijn scrotum. Tja.

Asa Butterfield (Enders Game) is haar zoon, genaamd Otis. Als zoon van een seksuologe vult hij al snel diezelfde rol op zijn middelbare school, maar blij is hij daar niet mee. Na het aandringen van zijn beste vriend Jackson (Kedar Williams-Stirling) geeft hij zijn vrienden advies als het over seks gaat. Zelf heeft hij er echter bijzonder weinig interesse in.

Verder bestaat de cast van de Britse serie Sex Education vooral uit tamelijk onbekende tiener-acteurs. Al helemaal als je zelf zelden Britse producties kijkt. Dat hoef je echter niet als een nadeel te zien, want de topserie Skins liet zien hoe zo een nieuwe generatie acteurs gekatapulteerd kan worden. Die serie diende artls een springplank voor Nicholas Hoult en Dev Patel.

Met zijn scherpe humor en frisse cast kan Sex Education hopelijk op een vergelijkbare manier hoge ogen gooien. De eerste volledige trailer, die je hieronder kunt checken, smaakt in ieder geval naar meer. Gelukkig hoef je niet lang meer geduld te hebben, want vanaf 11 januari staat het volledige eerste seizoen van Sex Education op Netflix.

Reageer op artikel:
Sex Education trailer: Netflix scoort met scherpe nieuwe serie
Sluiten