Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 4 feb 2019

Na Showcase trekt ook Netflix de stekker uit Travelers

Na het tweede seizoen van Travelers besloot producent Showcase de stekker uit de serie te trekken. Netflix nam het stokje over, redde de serie en maakte een derde seizoen. Echter doet het bedrijf nu hetzelfde als Showcase: Travelers komt ten einde. 

Netflix trekt stekker uit Travelers

De tijdreis van Travelers is tot een einde gekomen. Na drie seizoenen is het verhaal vertelt, is de actie op en heeft producent Netflix het wel gezien. In december afgelopen jaar verscheen het derde seizoen op de streamingdienst en daar blijft het, volgens hoofdrolspeler Eric McCormack, ook bij. Dit vertelt de beste man in een video op Twitter.

Eric was niet alleen de hoofdrolspeler, maar ook de producer van Travelers. In de video laat hij weten dat er veel vragen waren over een vierde seizoen. Hierbij maakte hij duidelijk dat er ook heel erg veel reacties waren op het einde van seizoen 3, wat volgens de fans een prachtig einde zou zijn van de gehele serie. McCormack geeft vervolgens toe in de video, dat het ook daadwerkelijk het einde is van de serie. Check zijn gehele bericht hieronder.

Na Showcase, nu ook Netflix

Ondanks het feit dat Netflix het derde seizoen produceerde, was dit oorspronkelijk niet de bedoeling. Travelers lag in handen van Showcase, die de rechten vervolgens verkocht aan de streamingdienst. Echter zette die producent na twee seizoen een punt achter de serie. Erg zonde volgens Netflix, die vervolgens de gehele productie overnam. Zodoende werd Travelers een Netflix Original, maar erg lang heeft dat niet geduurd. Na 1 seizoen aan het roer te hebben gestaan, doet Netflix nu dus exact hetzelfde als Showcase. De stekker is eruit.

In Travelers volgden we een groep mensen die het einde van de wereld proberen te voorkomen. Deze groep is, van hun gehele beschaving, als laatste achtergebleven en moeten terug te zien komen in hun eigen tijd. Ze kruipen in de huis van een andere en veranderen de gebeurtenissen om de aarde te redden. Maar die 21e eeuw is toch iets moeilijker te overleven dan ze dachten.

Uiteraard zijn nog wel alle drie de seizoenen van Travelers te zien.

Reageer op artikel:
Na Showcase trekt ook Netflix de stekker uit Travelers
Sluiten