Mark Hofman
Mark Hofman Home 7 jan 2019

Netflix en Spotify in je afzuigkap? GE onthult The Kitchen Hub

Terwijl we tijdens CES 2019 verbaasd zijn door indrukwekkende laptops van Asus en een bijzondere samenwerking voor Apple, gaat GE een stapje verder. Wie wel eens het gevoel heeft dat het vrij stil is tijdens het koken, kan zijn geluk niet meer op. De producent komt met The Kitchen Hub, wat simpelweg een kneiter slimme afzuigkap is. Netflix kijken, Spotify luisteren of zelfs videobellen: het is allemaal mogelijk. Welkom in 2019!

GE introduceert Netflix en Spotify in afzuigkap

GE wilt dolgraag dat jij tijdens het koken voorzien bent van een smart display boven je hoofd. The Kitchen Hub, welke het bedrijf onthulde tijdens CES 2019, is simpelweg een 27-inch touchscreen met Android. Het apparaat vervangt je huidige afzuigkap en hangt dus gewoon boven je fornuis. Maar wie denkt dat dit simpelweg een televisie in je keuken is, heeft het helemaal mis. Dit ding is slim en heeft toegang tot de meest gebruikte applicaties van vandaag de dag.

The Kitchen Hub heeft ondersteuning voor Google Assistant, waarmee je recepten makkelijk op kunt vragen. Daarnaast is het mogelijk om te videobellen met je vrienden en familie, door de camera die aan het apparaat bevestigd is. Sterker nog: kookvideo’s opnemen was nog nooit zo makkelijk met de overkoepelende camera boven het fornuis. De Hub biedt overigens ook gewoon toegang tot Netflix en Spotify, zodat jij niets hoeft te missen van je favoriete serie of simpelweg een muziekje kunt luisteren tijdens het kokkerellen.

GE The Kitchen Hub

Al gaat dat laatste overigens niet geheel zonder gevaar. The Kitchen Hub is namelijk niet bestendig tegen olie of vet spetters. Iets wat je boven het fornuis nog regelmatig aantreft. Wie denkt dat dit een grap is heeft het overigens mis. The Kitchen Hub moet vanaf mei dit jaar beschikbaar zijn voor het publiek voor een prijs die varieert tussen de €1199 en €1399. Is dit de raarste onthulling van CES 2019?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix en Spotify in je afzuigkap? GE onthult The Kitchen Hub
Sluiten