Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 28 februari 2019

Star Trek: Discovery krijgt derde seizoen op Netflix

Fans van Star Trek (dat zijn er nogal wat) weten zich sinds 2016 prima te vermaken met het nieuwe Star Trek: Discovery. De serie scoort als een malle, vertelt een goed verhaal en weet de hype rondom de franchise weer helemaal terug te brengen. CBS heeft dit maar al te goed door en kondigt vandaag het derde seizoen aan voor de serie. Een seizoen wat ook op Netflix te zien zal zijn. 

Ook derde Star Trek: Discovery seizoen op Netflix

Het is niet bepaald een verrassing dat Star Trek: Discovery voorzien wordt van een derde seizoen. Op dit moment behoort het verhaal van de U.S.S. Discovery tot de pareltjes van CBS en lijkt de Star Trek Franchise bij een geheel nieuwe generatie weer op te leven. De producent laat vandaag weten dat het derde seizoen op dit moment in productie is en dat we deze volgend jaar kunnen verwachten. De serie verschijnt in Amerika via CBC All Acces, in Canada via Space en internationaal gezien op Netflix. Dat betekent dat we sowieso in 2020 nieuwe afleveringen van Discovery kunnen bewonderen in ons land.

Star Trek Discovery Netflix

Echter vinden er achter de schermen wel wat wijzigingen plaats. Alex Kurtzman zal voor het derde seizoen geen showrunner meet zijn van Star Trek: Discovery. De CBS overlord van de Star Trek franchise neemt een stap terug in de productie. Een logische stap gezien het feit dat hij het tweede seizoen op zich nam, nadat Gretchen Berg en Aaron Harberts waren ontslagen nadat er vernomen was dat de twee hun team misbruikte. Kurtzman zal niet geheel afstand nemen van de serie, maar werkt met Michelle Paradise samen aan dit seizoen. Deze dame kwam halverwege het tweede seizoen aan boord om Kurtzman te ondersteunen. Iets waar Alex nog steeds erg blij mee is.

“Michelle kwam er halverwege het tweede seizoen bij met een energieke sfeer en haar indrukwekkende Star Trek kennis. Ze werd een essentieel puzzelstukje in het geheel en ik ben blij dat ik samen met haar de serie mag runnen.”

Wanneer Star Trek: Discovery seizoen 3 precies te zien is, is niet bekend. Wel is het tweede seizoen nu volop bezig op Netflix.

Reageer op artikel:
Star Trek: Discovery krijgt derde seizoen op Netflix
Sluiten