Netflix tot Disney+: deze trailers zijn het kijken waard in Week 5 2020

Een nieuwe week betekent voor ons ook weer een lading aan nieuwe trailers. Niet alleen voor aankomende Netflix-producties, maar ook bioscoopfilms. Hieronder vind je een handig overzicht met de meest interessante titels.

Star Wars: The Clone Wars

In navolging van The Mandalorian heeft Disney+ weer een grootschalig Star Wars project op de planning staan. Dit keer gaat het echter niet om iets compleet nieuws, maar om een extra seizoen van The Clone Wars. Waar deze serie in eerste instantie vroegtijdig gecanceld werd blijkt Disney+ de reeks nu alsnog een fatsoenlijke afsluiting te gunnen. Een actie waar Netflix (die meerdere series geen passend einde wist te geven) wat ons betreft nog wat van kan leren!

Het zevende en laatste The Clone Wars seizoen zal vanaf 21 februari op Disney+ te zien zijn. In de tussentijd kun je genieten van de onderstaande trailer:

Miss Americana (Netflix original)

Taylor Swift heeft eerder al wat geëxperimenteerd met acteren, maar nu krijgt ze de hoofdrol in een Netflix-serie. Al gaat het in hier om een non-fictie project waarin haar carrière centraal staat. De betreffende documentaire reeks kreeg de titel ‘Miss Americana’ en zal vanaf 31 januari via Netflix te zien zijn.

Irresistible

Jon Stewart is iemand die bij de meeste mensen bekend is vanwege het presenteren van The Daily Show, maar sinds hij daar weg is richt hij zich op het schrijven en regisseren van films. Zo bracht hij in 2014 Rosewater uit en komt hij dit jaar met Irresistible. De laatste oogt als een verhaal waar de politieke humor van Stewart volop in terugkomt. Een voorproefje kun je hieronder krijgen:

Irresistible zal vanaf 29 mei in de Amerikaanse bioscopen te zien zijn. Of de film later nog een Nederlandse release krijgt is nog maar de vraag. Het zou ook nog kunnen dat we hem over een tijdje via Netflix kunnen zien.

Horse Girl (Netflix original)

In Horse Girl zien we een door Alison Brie (Community) gespeelde jongedame die het op sociaal gebied niet al te best doet, maar wel een enorm levendige fantasie heeft. Ondanks dat we van de beschrijving die Netflix aan de film gaf niet veel wijzer werden wist de onderstaande trailer ons erg nieuwsgierig te maken:

Horse Girl zal vanaf 7 februari op Netflix te zien zijn.

The Last Thing He Wanted (Netflix original)

Het voor Netflix geproduceerde The Last Thing He Wanted gaat een thriller worden over een journaliste die in een internationaal complot terechtkomt. Niet alleen belooft de trailer veel goeds, er zitten ook enkele topacteurs in de film, waaronder Anne Hathaway, Willem Dafoe en Ben Affleck.

The Rhythm Section

Als je puur naar de titel zou kijken denk je wellicht dat The Rhythm Section een muziekfilm is, maar dat blijkt echter niet zo te zijn. In plaats daarvan zien we een brute wraakthriller met Blake Lively in de hoofdrol. Of deze film in de Nederlandse bioscopen gaat draaien is nog niet bekend. Het zou natuurlijk ook kunnen dat Netflix hem over een tijdje oppakt.

Vivarium

We sluiten af met een eigenzinnige sci-fi film genaamd Vivarium. Het gaat over een koppel dat in een mysterieuze woonwijk terechtkomt waar alle huizen identiek lijken te zijn. Alsof dat nog niet erg genoeg is worden ze ook nog gedwongen om een soort gekloonde baby groot brengen. Ondanks dat het allemaal een beetje vaag klinkt lijken de critici erg enthousiast over de film te zijn.

Ook van Vivarium weten we nog niet of hij ook naar de Nederlandse bioscoop gaat komen.

Reageer op artikel:
Netflix tot Disney+: deze trailers zijn het kijken waard in Week 5 2020
Sluiten