Achter de schermen bij Stranger Things seizoen 4: Netflix deelt de beelden

Fans van Stranger Things zullen na het derde seizoen ongetwijfeld met vele vragen zitten, maar sinds de recente teaser zullen ze zich vooral afvragen wat er nou precies met Sheriff Hopper gebeurd is. Het blijkt dat de castleden hier onlangs al zijn achtergekomen.

Een recente video op het Youtube-kanaal van de Netflix serie laat zien hoe de Stranger Things castleden samen komen om het script door te nemen. De kans is daardoor groot dat zij inmiddels weten hoe het aankomende vierde seizoen afloopt.

Video teast Table Read van vierde Stranger Things seizoen

Hopper vertolker David Harbour blijkt erg zijn best te hebben gedaan om het lot van zijn Stranger Things personage geheim te houden. In een recent interview gaf hij aan zelf ook niet helemaal te weten wat er ging komen:

”Ik weet nog dat ik het script van deze aflevering las en van tevoren niets wist over die Russische faciliteit aan het einde. Ze hadden me daarover niet geïnformeerd, dus het script was een verassing voor mij…maar ik vond het geweldig. Ik ging ervan uit dat ik ‘The American’ was, al heb ik dit nog niet van ze bevestigd gekregen. Dus ik weet eigenlijk niet of ik hem ben. Ik dacht van wel, maar het is dus nog niet zeker.”

Aldus Harbour. De Stranger Things acteur geeft echter ook aan dat Hopper volgens hem ergens moest sterven, maar toch terug kon komen:

”Ik denk dat Hopper een erg aandoenlijk personage is, maar ook een beetje een ruige kerel is. Met name in het begin van Stranger Things seizoen 1 is hij een beetje duister. Hij drinkt en haat zichzelf voor wat er met zijn dochter gebeurd is. Ik had het gevoel dat hij, op een bepaalde manier, dood moest. Mocht er straks echter sprake zijn van een herrijzenis, dan zou dat erg cool zijn. Een beetje zoals Gandalf in Lord of The Rings.”

Wanneer het vierde Stranger Things seizoen van start zal gaan is echter nog niet bekendgemaakt.

Reageer op artikel:
Achter de schermen bij Stranger Things seizoen 4: Netflix deelt de beelden
Sluiten