Netflix deelt (12-uur durend) eerbetoon aan Dr. Alexei uit Stranger Things

De kans is groot dat ook jij het derde seizoen van Stranger Things inmiddels allang gezien hebt, maar gelukkig is er altijd nog de napret. Zo heeft Netflix onlangs een hilarische video gedeeld die een passend eerbetoon is het personage van Alec Utgoff dat we kennen als Dr. Alexei. Het spreekt voor zich dat we het filmpje even wilde uitlichten.

Netflix deelt urenlange video van een slurpende Dr. Alexei

Stranger Things seizoen 3 intussen alweer zo’n 6 weken oud, maar dat betekent niet dat je je favoriete momenten niet kunt herbeleven.

Zo vonden veel mensen het moment waarin de Russische wetenschapper Dr. Alexei door Jim Hopper ontvoerd wordt en vervolgens wordt ondervraagd over wat de Sovjets mee bezig zijn erg grappig. Dit omdat hij deze informatie alleen wilde geven in ruil voor een Slush-Puppie.

Netflix heeft dit daarom opgepikt en een video samengesteld waarin we het personage maar liefst 12 uur lang aan zijn drankje zijn lurken. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden dan kun je het hieronder zelf bekijken:

Het is overigens niet de enige grappige video die Netflix ter ere van Stranger Things liet maken. Zo verscheen er eerder een filmpje waarin niemand minder dan de bekende presentator Henny Huisman je bij praat over wat er in de eerste twee seizoenen van de serie allemaal gebeurt is.

Emotionele Stranger Things easter egg

Naast grappige dingen ontdekten fans een tijdje geleden ook een easter egg die vooral ontroerend was. Het gaat hier om een symbool dat weergeeft hoe sterk de band tussen Eleven en Hopper is. Een uitgebreide uitleg hierover (met bijbehorende foto) is te vinden in dit artikel.

Mocht jij meer van dit soort feitjes willen weten en daarnaast op de hoogte blijven van het laatste Netflix nieuws dan raden we aan om ons uitgebreide en dagelijks bijgehouden Netflix overzicht in de gaten te houden.

Reageer op artikel:
Netflix deelt (12-uur durend) eerbetoon aan Dr. Alexei uit Stranger Things
Sluiten