Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 18 jun 2019

Stranger Things seizoen 3: alle foto’s van de Netflix serie (tot nu toe)

Er mag dan nog steeds een hoop belangstelling zijn voor titels als Chernobyl en When They See Us, maar er is daarnaast ook een groep mensen die zich momenteel met een hele andere serie bezighouden. We hebben het hier natuurlijk over Netflix hit Stranger Things. Mocht jij ook in die categorie vallen dan kunnen we je verblijden met een flink aantal nieuwe foto´s. 

Stranger Things seizoen 3

Het duurt dan misschien nog een maand voordat het derde seizoen van Stranger Things verschijnt, maar dat neemt niet weg dat we alvast een beetje voorpret kunnen hebben. Naast dat er enkele weken een interessante promoclip verscheen zijn er in de tussentijd ook een groot aantal stills uit de serie vrijgegeven.

Deze foto´s tonen zo´n beetje alle bekende personages en ondanks dat er nog weinig verklapt wordt zien we wel hints naar bepaalde plotlijnen. Hieronder hebben we de meest interessante stills voor jullie verzameld:

Netflix Stranger ThingsHet ziet er naar uit dat de kinderen van Hawkins weer een hoop avonturen zullen gaan beleven. Netflix Stranger ThingsOok de gladde badmeester Billy Hargrove zal weer een aanzienlijke rol in het verhaal hebben: Netflix

In het nieuwe seizoen zullen we veel bekende gezichten terugzien, waaronder Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo, David Harbour, Sadie Sink en Winona Ryder. Daarnaast zal Priah Ferguson ook weer meedoen. Zij speelde het zusje van Lucas en zal in het komende verhaal naar alle waarschijnlijkheid een grotere rol gaan hebben.

In maart verscheen al een eerste trailer voor het komende derde seizoen. Mocht je deze nog niet gezien hebben dan kun je ook die hieronder bekijken:

Stranger Things op Netflix

Heb jij nog nooit een Stranger Things aflevering gezien maar ben je inmiddels wel nieuwsgierig zijn geraakt? Dan hebben we wellicht goed nieuws voor je. De eerste twee seizoenen zijn namelijk nog steeds via Netflix te bekijken. Meer Netflix tips kun je vinden in het overzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stranger Things seizoen 3: alle foto’s van de Netflix serie (tot nu toe)
Sluiten