Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 2 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

Netflix Tip van de week: A Street Cat Named Bob

Aangezien we Halloween net gehad hebben en de laatste tijd veel gruwelijke films hebben aangeraden is er misschien enige behoefte aan wat luchtigs. Vandaar dat we deze week een hartverwarmend verhaal met jullie zullen delen.

Netflix Tip: A Street Cat Named Bob

Of je ze nou zelf hebt of niet, het zal je vast niet ontgaan zijn dat katten tegenwoordig erg populair zijn. Niet alleen als huisdier, maar ook in vele filmpjes op Youtube en Facebook. Bioscoopfilms omtrent katten komen echter minder vaak voor. Ze zijn er wel, maar de kans is klein dat je er uit je hoofd veel kunt opnoemen.

Toch zijn er wel degelijk enkele noemenswaardige films rondom deze populaire dieren. Waaronder A Street Cat Named Bob, een feelgood film omtrent een dakloze muzikant die vriendschap sluit met een straatkat. Alhoewel dit misschien vrij surrealistisch klinkt is de titel gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Het verhaal draait om James Bowen, een relatief jonge man die dakloos is en kampt een met drugsverslaving. Hij doet vele pogingen om zijn leven te verbeteren, maar valt vaak weer terug in zijn oude patroon. Totdat James een woning krijgt toegewezen en daar een gewonde kat vindt. Hij besluit om het diertje te helpen. Al snel worden de twee goede vrienden en gaan zelfs samen optreden. Dit zorgt ervoor dat het leven van James weer hoop krijgt.

A Street Cat Named Bob

A Street Cat Named Bob is een aangrijpende maar ook hartverwarmende film over een buitenbeentje dat het geluk weer terugvindt. Alhoewel het nergens heel vernieuwend is blijft het een leuke film om naar te kijken. Ideaal voor een avondje met je partner!

Als je dit allemaal een beetje te zoet klinkt dan kun je er ook voor kiezen om True Grit of The Invitation te bekijken. Meer nieuwtjes omtrent Netflix en andere streamingdiensten zijn te vinden via onze site of Facebookpagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Netflix Tip van de week: A Street Cat Named Bob
Sluiten