Ilona Braam
Ilona Braam Culture 13 apr 2019

Deze maand bingen we bij Netflix Street Food

Hoewel Netflix voornamelijk bekend staat om zijn Original content, zoals Stranger Things, La Casa de Papel en Black Mirror, zijn er toch ook redelijk wat documentaires te vinden bij de streamingdienst.  Zo vinden we er de docuserie The Disappearance of Madeleine McCann, gaan we de natuur in met Our Planet en bezoeken we de keukens van internationale chefs in Chef’s Table. Van dezelfde makers als Chef’s Table krijgen we deze maand weer wat nieuws voorgeschoteld. Binnenkort kunnen we namelijk aan de slag met Street Food.

Street Food vanaf 26 april

Street Food draait uiteraard helemaal om eten dat je op straat kunt kopen en we worden meegenomen naar verschillende landen, waaronder Japan, Zuid-Korea, India en Thailand. In deze landen vinden we een behoorlijk bloeiende street food cultuur en in de documentaire krijgen we interviews te zien met zowel de street food verkopers als de mensen die van het voedsel genieten. De documentaire wordt op 26 april toegevoegd aan het Netflix arsenaal en zal uit verschillende afleveringen bestaan. Hoeveel dat er worden is nog onbekend, maar in ieder geval kunnen we over tien dagen aan de slag met seizoen 1.

Netflix documentaires

Als het voor die tijd toch gaat kriebelen en je alvast wat wilt bingen met een documentaire, is het aanbod redelijk groot. Een paar van de beste documentaires die je op het moment bij Netflix vindt zijn Abducted in Plain Sight, The Death and Life of Marsha P. Johnson, Jim & Andy: The Great Beyond en What Happened Miss Simone?. Als je toch liever wat lolligers wilt, is The Legend of Cocaine Island aan de andere kant zeker een aanrader.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze maand bingen we bij Netflix Street Food
Sluiten