Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 28 jan 2019

Verrassing: Netflix komt nu al met releasedatum Suits seizoen 7

Fans van Suits hebben een achtbaanrit van een week achter de rug. Eerst kregen ze het niet zo verrassende nieuws dat de serie was gecanceld voor de kiezen. Daarna kwam eindelijk de tweede helft van het zesde seizoen naar Netflix. Nu komt daar nog een derde stukje belangrijk nieuws bij.

Suits seizoen 7 op Netflix

Netflix heeft namelijk opvallend vroeg bekendgemaakt wanneer het zevende seizoen te streamen zal zijn! Zo kort nadat het complete zesde seizoen dus eindelijk beschikbaar is. Overigens is de serie voor fans die het verhaal netjes via Netflix volgen nog lang niet afgelopen.

Het Amerikaanse USA Network zendt namelijk eind dit jaar het negende en tevens laatste seizoen uit. Oftewel, je hebt als streamer nog drie seizoenen om naar uit te kijken omdat Netflix flink achterloopt.

Suits seizoen 7 Netflix

De streamingdienst maakt dat goed door op 12 juli seizoen 7 van Suits beschikbaar te maken. In de zomer dus. Tof, maar juich niet te vroeg. Het is onduidelijk of we in een keer getrakteerd worden op het complete seizoen, of dat de boel weer in twee helften wordt opgedeeld. Dat was bij seizoen zes immers wel op teleurstellende wijze het geval.

Suits wordt in de Verenigde Staten overigens ook in twee helften uitgezonden, met een vrij lange break ertussen. Op Netflix gold dat ook voor seizoen zes: de eerste helft verscheen in de zomer van afgelopen jaar, en pas sinds vorige week kun je de tweede helft streamen. Seizoen 7 wordt in ieder geval een emotionele achtbaan rit, want het is tevens het laatste seizoen met Patrick J. Adams als Mike en Meghan Markle als Rachel.

Reageer op artikel:
Verrassing: Netflix komt nu al met releasedatum Suits seizoen 7
Sluiten