Narcos: Mexico seizoen 2 is vanaf deze datum te zien op Netflix

Netflix lanceert het tweede seizoen van Narcos: Mexico op 13 februari 2020, zo maakt het bedrijf vandaag bekend. Naast de releasedatum komt de streamingdienst ook met de eerste beelden van het tweede seizoen.

Naast Peaky Blinders is er nog een andere Netflix misdaadserie waar veel fans op hebben gewacht, namelijk Narcos: Mexico. Waar er van die eerste onlangs nog een nieuw seizoen verscheen moesten fans van Narcos nog even geduld hebben. Het was namelijk nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen van de spin-off zou verschijnen. Daar komt nu verandering in.

Teaser voor twee seizoen Narcos: Mexico

De in 2015 verschenen Netflix serie Narcos liet ons kennismaken met de Colombiaanse Pablo Escobar en zijn drugimperium. De spin-off Narcos: Mexico speelt zich daarentegen in de jaren 80 af en laat zien hoe de Mexicaanse kartels en het bijbehorende drugsgeweld zijn ontstaan.

Nieuwe DEA agent

In het tweede seizoen van Narcos: Mexico is het niet meer Enrique ‘Kiki’ Camarena die centraal staat, maar zijn collega Walt Breslin. Met hem heb je als kijker onbewust al kennisgemaakt, want hij was de verteller in het eerste seizoen. Naast het feit dat zijn stem te horen was is ook zijn fysieke verschijning aan het einde even in beeld geweest. Het personage wordt vertolkt door Scoot McNairy.

Daarnaast krijgen kijkers van de Netflix serie natuurlijk ook weer te maken met Félix Gallardo, de opkomende crimineel die gedurende het eerste seizoen uitgegroeide tot de keiharde leider van het Guadalajara kartel. Het is aan Breslin om hem in te rekenen, maar we vrezen dat deze taak niet al te makkelijk gaat zijn.

Meer Netflix

Naast Narcos: Mexico komt Netflix de komende tijd ook nog met een andere serie die affiniteit heeft met de Spaanse taal. Abonnees zullen vanaf 31 december namelijk kunnen genieten The Neighbor, een serie die de spot drijft met het superheldengenre.

Reageer op artikel:
Narcos: Mexico seizoen 2 is vanaf deze datum te zien op Netflix
Sluiten