Netflix deelt nieuwe teaser voor Narcos: Mexico seizoen 2

In navolging van het grote succes van misdaadserie Narcos is in 2018 ook de spin-off Narcos: Mexico verschenen. Gezien ook dit bij het publiek in de smaak viel, komt er een tweede seizoen, dat op 13 februari aan het Netflix-aanbod toegevoegd wordt. Gezien er hoogstwaarschijnlijk weer sprake gaat zijn van 10 afleveringen kun je overwegen om de dag erna (Valentijnsdag) ook alvast vrij te houden.

Waar de eerste teaser voor de aankomende Narcos: Mexico afleveringen nog maar weinig prijsgaf, laat de recent verschenen nieuwe video net iets meer zien. Je wordt als kijker getrakteerd op een diner waarbij het lijkt alsof niet iedereen het toetje gaat halen…

Teaser voor tweede seizoen Narcos: Mexico

Ondanks dat de onderstaande video nog geen minuut duurt zal het voor trouwe Narcos: Mexico fans waarschijnlijk goed genoeg zijn om alvast in de stemming te komen:

In tegenstelling tot het eerste seizoen is het dit keer niet Enrique ‘Kiki’ Camarena die de hoofdrol heeft, maar een collega genaamd Walt Breslin. Het gaat hier om de persoon die je destijds als vertelstem gehoord hebt. Ook was Walt in de laatste aflevering van seizoen 1 te zien.

De rol van de ”slechterik” zal echter wederom weggelegd zijn voor Félix Gallardo, de man die het zeggenschap heeft over het zogeheten Guadalajara kartel. Waar zijn afdeling in het eerste Narcos: Mexico seizoen nog van de grond moest komen heeft hij nu de ambitie om het zoveel mogelijk uit te breiden. Dit wordt echter niet door iedereen gewaardeerd. Naast de DEA wordt ook de aandacht van andere kartels getrokken. Tevens zijn er enkele ”collega’s” van Gallardo die liever zelf de macht in handen zouden nemen.

Releasedatum

Zoals we hierboven al aangaven zal het nieuwe Narcos: Mexico seizoen vanaf 13 februari aan het Netflix aanbod toegevoegd worden en direct in zijn geheel te zien zijn. De kans is daardoor groot dat er veel mensen zijn die het in slechts enkele dagen zullen binge-watchen.

Reageer op artikel:
Netflix deelt nieuwe teaser voor Narcos: Mexico seizoen 2
Sluiten