Netflix showt teaser en datum van Nederlandse original De Familie Claus

De Familie Claus moet de kersthit van Nederland en België worden op Netflix. De original komt in december naar de streamingdienst.

Netflix is een van de populairste diensten in Nederland. Steeds meer mensen sluiten in ons land een abonnement af op de streamingdienst. Netflix ziet dat ook en geeft ons land dus steeds meer aandacht. Zo bouwt het gestaag voort met Undercover en heeft het ook al een andere nieuwe film en de serie Dirty Lines aangekondigd. Het eerst komt echter de original De Familie Claus in december.

Kerst op Netflix

Kerst duurt nog wel eventjes, want Sinterklaas moet nog in ons land verschijnen. Toch komen we allemaal steeds een beetje meer in de sfeer van de feestdagen. Zo slaan mensen nu al kerstinkopen en liggen verschillende tuincentra al vol met kerstballen en andere prularia. Op de radio hoor je al de eerste tonen van Maria Carey en dus zijn de streamingdiensten er ook al erg mee bezig, zo ook Netflix.

Hoewel je nu al veel kerstfilms op Netflix kunt vinden, zit je natuurlijk vooral te wachten op nieuwe releases. Netflix komt nu met een bijzondere Nederlands/Belgische original De Familie Claus.

De Familie Claus is coming to town

De Netflix-film gaat over een familie die niet helemaal van kerst houdt. Na het overleden van zijn vader heeft Jules geen zin meer in het feest. Dat verandert als hij een bezoek brengt aan de speelgoedwinkel van zijn grootvader. Daar ontdekt hij een magische sneeuwbol die hem de hele wereld over kan brengen. Tijdens die avonturen ontdekt hij dat zijn opa de kerstman is. Nu die zijn been breekt, moet Jules proberen kerst te redden.

Het klinkt als een typische kerstfilm die je met je hele familie kunt kijken, om het warm te krijgen tijdens deze koude maanden. Nu heeft Netflix ook de releasedatum bekendgemaakt. Vanaf 7 december kun je de film gaan streamen in Nederland. Een goede timing, aangezien de streamingdienst daarmee niet Sinterklaas in de weg zit.

Reageer op artikel:
Netflix showt teaser en datum van Nederlandse original De Familie Claus
Sluiten