Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 16 apr 2019

The Perfection: Netflix gaat je kippenvel bezorgen met nieuwe film

Bird Box was vorig jaar een megahit. Netflix scoorde door op het randje van horror te lanceren, toegankelijk voor een groot publiek. The Silence borduurt daar binnenkort op voort met een soortgelijk concept. Volgende maand gaan we echter ook kennis maken met nog een potentiële topfilm: The Perfection.

The Perfection: Horror met Netflix

Netflix heeft het lastig op filmvlak. Qua series scoort de streamingdienst met een stabiele stortvloed aan Originals. Niet alles is even sterk, maar er zitten genoeg pareltjes tussen om te kunnen concurreren met de aanzwellende concurrentie. Vergis je immers niet: Disney Plus en Apple TV+ staan in de startblokken.

Op filmvlak blijft het allemaal magertjes. Sure, films als Roma en The Ballad of Buster Scruggs gooien hoge ogen, maar veel Netflix Original films zijn vrij matig. Een typisch gevalletje net-niet. Leuk idee, matige uitvoering. Een probleem dat de originele films van de streamingdienst blijft teisteren.

Ook in 2019 heeft het bedrijf weer een filmpijplijn van jewelste klaar staan. Op 24 mei komt The Perfection beschikbaar, een horrorfilm die gegarandeerd voor kippenvel gaat zorgen. De film is geregisseerd door Richard Shepard, die je wellicht kent van Dom Hemingway.

Allison Williams speelt de hoofdrol, na een mooie rol in Get Out. Ze heeft dus ervaring in het genre. Ze speelt een gearriveerde naam binnen de muziek. Logan Browning (Dear White People) speelt een aanstormend talent. Samen gaan ze volgens de synopsis op een sinistere reis met shockerende consequenties. Verder weten we eigenlijk vrijwel niks, maar alles wijst op een hoop… insecten. Insecten die zich in plekjes nestelen waar je ze liever niet wilt hebben…

Oh ja, en messen. Het is anno 2019 verfrissend als er zo weinig wordt verklapt rondom een nieuwe film. Lekker blanco erin gaan maakt het shockerende horror-effect immers des te krachtiger. Op naar 24 mei!

?Check deze ook: Netflix herhaalt trucje Bird Box met razend spannende thriller The Silence

Meer Netflix?

Fan van Netflix en tech? Dan is onze podcast “WantKast” misschien wel iets voor jou. Elke week bespreken Thomas en Mark het grootste nieuws van de afgelopen week. Daarbij hebben ze het ook regelmatig over de series en films die ze hebben gekeken op Netflix.

Benieuwd naar de WantKast podcast? Check hieronder de meest recente aflevering.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
The Perfection: Netflix gaat je kippenvel bezorgen met nieuwe film
Sluiten