Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 30 mei 2019

Grote ophef rondom Netflix thriller: ‘Compleet uniek, ziek en ijzersterk’

Sinds deze week kun je The Perfection op Netflix vinden, een thriller waar we al maanden naar uitkeken. Een psychologische thriller met een horror-sausje? Dan zijn wij zeker van de partij. Je hebt het echter nog nooit op deze manier gezien.

The Perfection: geprezen Netflix Original

The Perfection wordt geprezen door critici, die vooral het unieke plot en de wendingen loven. De Netflix Original gaat over een getalenteerd cellist genaamd Charlotte. Alles wijst erop dat zij de absolute top gaat bereiken, tot haar moeder zeer ziek wordt.

Charlotte neemt de moeilijkste beslissing in haar leven. Ze zet de cello in de hoek, zodat ze zich volledig kan focussen op de laatste maanden van haar moeders leven.

Wanneer die moeilijke periode tot een einde komt, besluit ze terug te keren. Ze neemt contact op met haar leermeester, waarop ze tot een pijnlijke ontdekking komt. Die heeft inmiddels namelijk een nieuwe protegé gevonden, die minstens net zo talentvol, muzikaal en ambitieus is.

Beide dames willen het hoogste podium behalen, de beste in hun vak worden. Ze weten dat ze dat niet samen voor elkaar kunnen krijgen, waardoor er een meedogenloze concurrentiestrijd losbarst. Ze zullen en moeten elkaar uit de weg ruimen. Een strijd die volledig escaleert, op een manier die niemand aan zag komen. Het genre van de psychologische thriller op zijn best.

Grote ophef op het internet

We willen vooral niet spoilen wat er gebeurt, dus check vooral The Perfection zelf op Netflix. Het is te bizar voor woorden. Het zorgt in ieder geval voor flinke ophef op het internet, zoals je hieronder kunt zien:

Niet alleen het internet loopt weg met The Perfection. De Netflix Original behaalde tot nu te een dijk van een score op Rotten Tomatoes: 84%. Critici prijzen dus vooral hoe uniek het plot van The Perfection is. Het is moeilijk om een andere film of serie te vinden die hierop lijkt. Lekker!

?Check dan ook: Netflix én Game of Thrones verslagen door Chernobyl serie

Reageer op artikel:
Grote ophef rondom Netflix thriller: ‘Compleet uniek, ziek en ijzersterk’
Sluiten