Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 2 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

Netflix herhaalt trucje Bird Box met razend spannende thriller The Silence

Vorig jaar scoorde Netflix vanuit het niks een grote hit met Bird Box, een thriller. Nu is het tijd voor de volgende knaller in dat genre, met de Netflix Original The Silence.

Netflix knalt met The Silence

Het bovenstaande bruggetje maken we niet voor niks. The Silence doet namelijk meteen denken aan Bird Box, zowel qua toon als qua insteek.

In deze film wordt de wereld aangevallen en overgenomen door… vleermuizen. Als kijker volg je het verhaal van een familie die probeert te overleven.

Waar ze in Bird Box konden overleven door niks te zien, moet de familie uit The Silence compleet stil blijven. Een nieuwe gimmick, die verrassend goed lijkt te werken dankzij de regisseertalent van John R. Leonetti. Hij leverde eerder Annabelle af.

De hoofdrollen worden vervuld door Kiernan Shipka (Chilling Adventures of Sabrina), Stanley Tucci, Miranda Otto, Kate Trotter en John Corbett.

De synopsis is als volgt:

Wanneer de wereld wordt aangevallen door angstaanjagende creaturen die op menselijke prooi jagen met geluid, duikt de dove 16-jarige Ally Andrews en haar familie onder. Al snel stuiten ze op een sinistere cult die maar al te gretig Ally’s verhoogde zintuigen willen exploiteren.

De eerste trailer is nu beschikbaar. The Silence komt op 10 april al naar Netflix, dus je kunt alvast een avondje inplannen. Hopelijk weet John R. Leonetti een frisse twist op dit genre te serveren, want na A Quiet Place en Bird Box kennen we dit trucje onderhand wel.

➠Check dit ook: Avengers: Endgame voorzien van laatste Stan Lee cameo ooit?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Netflix herhaalt trucje Bird Box met razend spannende thriller The Silence
Sluiten