Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 22 mrt 2018

Netflix imponeert met nieuwe film The Titan

Als jij op Netflix naast je dagelijks serie-verslaving ook graag een film meepakt, dan hebben we goed nieuws. De laatste tijd komen er steeds vaker films die exclusief of vlak na de bioscoop-release verschijnen.

De nieuwste film in die reeks is The Titan. Een science-fiction avontuur met Sam Worthington in de hoofdrol. Je kent hem van Avatar, maar hij speelde ook de rol van Willem Holleeder in de film Kidnapping Freddy Heineken.

Lang hoef je op deze film niet te wachten. Hij wordt op 30 maart uitgebracht. En dat is alweer bijna.

The Titan met Sam Worthington

The Titan speelt zich af in de nabije toekomst. Zoals wel vaker gaat het niet heel erg goed met de mensheid. En daar moet iets gedaan worden. Als een soort van oplossing van het voortbestaan van de mensheid worden een aantal militairen getraind om uiteindelijk te kunnen overleven op Titan, een maan van Saturnus.

Als gevolg daarvan verandert Sam Worthington’s personage Rick Janssen in een soort supermens. Dat is top, maar het kent ook een groot nadeel. Er zijn verschillende bij-effecten die zijn leven bedreigen en ook nog eens zijn vrouw en familie in gevaar brengt.

En dan hebben we het nog niet gehad over het gevaar voor de mensheid zelf. Lekker dan. Hieronder een trailer om alvast een idee te krijgen waar de film overgaat.

Naast Sam Worthington is waarschijnlijk Taylor Schilling de meest bekende naam. We kennen haar als Piper Chapman uit de Netflix-serie Orange is the New Black, waar zij de hoofdrol speelt. Ook is de kans groot dat je Nathalie Emmanuel kent.

Zij speelt de rol van Missandei in de Game of Thrones-serie. Ook speelt zij in de verschillende Maze Runner-films. Hopelijk wordt The Titan wel een stuk beter als de laatste films die gelijk op Netflix zijn gedropt, zoals The Cloverfield Paradox.

Reageer op artikel:
Netflix imponeert met nieuwe film The Titan
Sluiten