Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 4 feb 2019

Netflix heeft geweldig nieuws voor fans van The Walking Dead

Na Game of Thrones is The Walking Dead misschien wel de meest populaire serie van dit moment, in ieder geval als het om piraterij gaat. In de begindagen van Netflix in Nederland kon je de zombieserie gewoon op de streamingdienst vinden. In oktober 2017 kwam daar helaas verandering in. Alle seizoenen van The Walking Dead werden geschrapt.

The Walking Dead op Netflix

Sindsdien moet je elders terecht voor de nieuwste afleveringen. Netflix heeft nu echter goed nieuws voor alle Nederlandse fans van de AMC-serie. The Walking Dead gaat als een heuse zombie uit de dood herrijzen en wederkeren naar Netflix!

Oftewel, binnenkort kun je gewoon weer verder bingen waar je in oktober 2017 gebleven was. Het is op het moment van schrijven nog onduidelijk wanneer het gaat gebeuren en om welke seizoenen het zal gaan. Dat laat de streamingdienst nog even in het midden.

Normaliter zit er echter vrijwel altijd weinig tijd tussen dit soort aankondigingen en de daadwerkelijke livegang. De kans is dus groot dat je zeer binnenkort weer van The Walking Dead kunt gaan genieten.

Netflix bracht het goede nieuws afgelopen zaterdag naar buiten, in de vorm van een tweet. Een fan vroeg of de serie terug zou keren, en kreeg de verrassing van haar leven: Netflix gebruikte die vraag als gelegenheid om het goede nieuws de wereld in te slingeren.

Welke seizoenen?

The Walking Dead is ondertussen alweer bezig met zijn negende seizoen. De tweede helft daarvan gaat op 10 februari van start, en is steeds twee dagen nadat de nieuwste aflevering is uitgezonden in de Verenigde Staten ook naar Fox in Nederland.

Meestal loopt Netflix twee jaar achter op dit soort series, dus waarschijnlijk komen de eerste zeven seizoenen binnenkort naar Netflix. Zo heeft Fox voor de echte diehard fans nog steeds een mooi stukje exclusiviteit.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Netflix heeft geweldig nieuws voor fans van The Walking Dead
Sluiten