Netflix mogelijk aan de haal met een heuse Tiger King film!

Er zijn maar een beperkt aantal films en series op Netflix die een dusdanige bizarre indruk achterlaten als Tiger King. De documentaireserie over Joe Exotic is niet alleen een groot succes, maar het verhaal leent zich ook uitstekend voor een film.

Op dit moment behoort Tiger King nog steeds tot de top 10 meest bekeken content op Netflix. Daar staat de serie al enige tijd en ook op social media wordt het succes van het verhaal duidelijk. Redenen genoeg om verder in te haken op Tiger King. Iets wat Netflix dan ook lijkt te doen.

Tiger King film op Netflix

Volgens Production Weekly staat er een nieuwe filmproject op de planning van Netflix. In de uitgave van 29 april was namelijk een Untitled Joe Exotic Project te vinden in de lijst. Sindsdien is er de verwachting dat Netflix aan de haal gaat met een Tiger King film. Maar er is nu meer informatie te vinden.

Op de website What’s On Netflix wordt er namelijk verder ingegaan op de hele situatie. Zo zien we onder andere dat regisseur Ryan Murphy betrokken is bij het project. Hij zal niet alleen het script schrijven, maar verzorgt ook de productie. Op de website wordt ook acteur Rob Lowe in verband gebracht met het project.

Wat die laatste betreft is er nu bevestiging te vinden. Eerder deze maand plaatste de acteur een foto op Instagram waarin hij verkleed was als Joe Exotic. Onder deze foto is nu een update geplaatst door de acteur zelf. Daaruit wordt duidelijk dat er een eigen versie van het Tiger King verhaal gemaakt wordt door Rob Lowe en Ryan Murphy.

Indrukwekkende cijfers

Nadat Netflix begin deze maand een extra aflevering van Tiger King online zette, kwam de streamingdienst ook met indrukwekkende cijfers. We wisten bijvoorbeeld al dat de documentaire een succes was, maar nu zijn de cijfers er om ze te bewijzen. Op 21 april 2020 werd bekend dat Tiger King in maar liefst 64 miljoen huishoudens is bekeken. Dat zijn niet de totale cijfers, maar de cijfers die in de eerste vier weken na lancering zijn behaald.

Inmiddels zullen de cijfers hoger liggen en zullen er dus ook meer mensen geïnteresseerd zijn in een heuse Tiger King film. Wanneer deze op Netflix te zien is wordt nog niet duidelijk gemaakt.

Reageer op artikel:
Netflix mogelijk aan de haal met een heuse Tiger King film!
Sluiten