Netflix-serie Tiger King krijgt eigen stripboek over Joe Exotic

Ben je Tiger King-fan? Dan kun je jouw hart ophalen aan deze speciale strip. Het is de eerste biografie van Joe Exotic.

Heb je Tiger King gezien? Dan kun je de anekdotes van Joe Exotic wel dromen. Zinnen als “People don’t come to see the tigers; they come to see me” en “Political condoms. Vote for me or you’ll need these because you’re screwed” kunnen we ons nog allemaal wel herinneren. Voor de mensen die nog niet genoeg hebben van Joe Exotic is er nu een speciaal stripboek.

Tiger King in een stripverhaal

TidalWave Productions maakt een stripboek-biografie die is gebaseerd op Tiger King Joe Exotic. Het bestaat uit 24 pagina’s en is zowel in print als digitaal te krijgen. Het is geschreven door Michael Frizell en getekend door Joe Paradise. Een pagina wordt gemaakt door dierenrechtenorganisatie PETA. Deze gaat over de behandeling van dieren. Tevens kan er gekozen worden uit verschillende covers.

Tiger King Joe Exotic

Naast Joe Exotic komen er ook verschillende andere personages uit de serie in boek voor. Zo zien we op de eerste beelden ook Carole Baskin En Jeff Lowe voorbijkomen.

“De wereld heeft op dit moment afleiding nodig,” schrijft de maker op zijn site. “Misschien kijken we daarom massaal naar Netflix’s Tiger King. Een moordmysterie dat lijkt op een aflevering uit een nieuwsprogramma. Het laat de wereld van de flamboyante Joe Exotic zien.”

Tiger King stripboek Joe Exotic

Komt er een tweede seizoen?

Het is nog maar de vraag of dit alles is wat we van Tiger King krijgen te zien. Hoewel Joe Exotic voorlopig nog wel in de gevangenis zit, gaat het verhaal gewoon verder. Gisteren werd bekend dat Carole Baskin de dierentuin van Exotic krijgt. Jeff Lowe moet hiervoor het terrein verlaten. Ook zeggen verschillende personen uit de serie dat er genoeg materiaal is voor een tweede seizoen. Laten we hopen dat het zo is, want we zijn nog lang niet uitgekeken op Tiger King.

Reageer op artikel:
Netflix-serie Tiger King krijgt eigen stripboek over Joe Exotic
Sluiten