Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Films & Series 2 september 2020

Netflix’s Tiger King op je eigen tijger? Check deze fantastische onderbroekenlijn!

We kunnen niet anders zeggen dat dan de Netflix-serie Tiger King onze harten hebben veroverd. Logisch, want het knotsgekke verhaal over Joe Exotic is er eentje die je nooit meer vergeet. Al is het maar, omdat jij binnenkort je kast vol hebt liggen met onderbroeken van de mafklapper.

De onderbroekenlijn verschijnt op 7 september en is vanaf dat moment online aan te schaffen.

Netflix’s Tiger King op je onderbroek

Het maakt voor Joe Exotic niets uit of hij in de gevangenis zit of niet. De hoofdpersoon uit Tiger King, de gigantische hit-documentaire van Netflix, komt met een eigen onderbroekenlijn. Samen met Odaingerous komt de realityster op 7 september met de Revenge collectie. Het gaat om een serie aan onderbroeken waar, onder andere, het hoofd van Exotic op je kruis staat. En wie wil dat nou niet….

Uiteraard is er gekozen voor onderbroeken met luipaard print die je in verschillende kleuren op de kop kan tikken. Je kan kiezen uit:

  • Fel oranje
  • Lichtblauw
  • Rode tijgerprint
  • Of standaard luipaard kleur

De webshop van Odaingerous laat nog geen prijzen zien, maar CNET heeft het over $24 (€20) voor mannenonderbroeken. Vrouwen betalen er $21 (€18) voor.

Wie koopt dit?

We snappen direct dat er enige vraagtekens bij je op komt zetten. Wie gaat er in vredesnaam een onderbroek kopen met Joe Exotic op het kruis? Nou, naar ons idee best veel mensen.

De serie is een immens succes en Joe Exotic is een uiterst bijzonder figuur. Daarbij verkocht Odaingerous eerder al shirts, hoodies en accessoires van Tiger King. Een lijn die binnen een mum van tijd volledig was uitverkocht. Binnen een paar uur haalde het bedrijf $20.000 binnen. Dus er is animo genoeg.

Nieuw seizoen Tiger King

Ondanks het feit dat Joe Exotic een celstraf van 22 jaar uitzit, komt er alsnog een tweede seizoen van Tiger King. Netflix heeft onlangs een stapel nieuwe afleveringen gekocht en lijkt het bizarre verhaal dus verder te willen vertellen. Logisch, want met zo’n groot succes op zak wil je al snel meer.

Waar de serie zich op richt is op dit moment nog niet bekend. Wel werken NBC en Peacock aan een serie over Carole Baskin.

Reageer op artikel:
Netflix’s Tiger King op je eigen tijger? Check deze fantastische onderbroekenlijn!
Sluiten