Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 25 mei 2018

Netflix Tip van de week: DuckTales the Movie – pure nostalgie

De kans is groot dat ook jij vroeger (en misschien nu nog) veel van Disney hebt gekeken. Naast films waren er ook vele televisieseries, waarvan DuckTales een van de populairste was. Hiervan is destijds ook een film gemaakt, welke nu via Netflix is te bekijken.

Netflix Tip: DuckTales

De serie DuckTales was vroeger een groot succes. Hierin stond de extreem rijke maar gierige zakenman Dagobert Duck centraal, die samen met zijn neefjes en nichtjes allerlei avonturen beleefde. Ook andere personages vanuit de Donald Duck-strip kwamen er in voor, waaronder Donald zelf. De serie was zeer succesvol en heeft voor velen mensen nog steeds nostalgische waarde. Er momenteel daarom ook een nieuwe serie in productie.

Toch weet waarschijnlijk niet iedereen dat er ook een film rondom deze serie gemaakt is. Dit project heeft de titel DuckTales De Film: Het Geheim Van De Wonderlamp en draait zoals verwacht om een groot avontuur. Het geheel is een soort parodie op Indiana Jones, wat het allemaal nog een stukje leuker maakt.

DuckTales want.nl

Wat ons betreft is deze nostalgische film perfect voor een avondje vermaak. Naast deze film staan er nog genoeg andere (Disney) animatiefilms op het Netflix, waaronder Jungle Book 2 en Vaiana. Toch zal dit zo heel lang meer duren, omdat Disney bezig is met een eigen streamingdienst. Als deze van start gaat, dan zal het bedrijf al haar films van Netflix halen. Gelukkig heb je nog tot eind dit jaar om ze te kijken.

DuckTales the Movie is nu te bekijken via Netflix. Mocht je vandaag meer zin hebben in een avondje lekker knallen, check dan Manhunt, onze Netflix aanrader van vorige week. Of Grimsby, een bizarre komedie boordevol actie. Blijf onze website en Facebookpagina in de gaten houden voor meer aanraders en nieuws omtrent Netflix. Ook vind je er reviews van de nieuwste bioscoopfilms.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix Tip van de week: DuckTales the Movie – pure nostalgie
Sluiten