Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 22 sep 2018

Netflix Tip van de week: The Sitter – komedie met Jonah Hill

Acteur Jonah Hill is met name bekend vanwege zijn rol in de succesvolle actiekomedie 21 Jump Street. Daarnaast kennen veel mensen hem van The Wolf of Wall Street. Aangezien Hill ook in de gisteren uitgekomen Netflix original Maniac te zien is, zetten we vandaag een wat onbekendere film van hem in de spotlight.

Netflix Tip: The Sitter

De Netflix aanrader van deze week is wederom een titel die in de categorie ”guilty pleasure” valt. Het betreft namelijk een vrije flauwe komedie, maar wel een vermakelijke. Met name vanwege het casten van de eerdergenoemde Jonah Hill en enkele bizarre grappen.

In The Sitter draait het om Noah Griffith, een luie student die vanwege een schorsing voorlopig niet meer welkom is op de universiteit. Aangezien hij thuis weinig nuttigs doet stelt zijn moeder voor om hem een avondje te laten oppassen bij de buren. Het gaat echter wel om drie zeer lastige kinderen. Tijdens de avond wordt Noah gebeld door een vriendin die opzoek is naar drugs. Hij kan haar verleiding niet weerstaan neemt de kinderen mee op een bizar avontuur.

The Sitter Netflix Tip Jonah Hill

Het is waarschijnlijk geen verassing dat The Sitter weinig diepgang heeft. De film blinkt namelijk nergens in uit en is daarnaast vrij voorspelbaar. Wel is de kans groot dat je jezelf ermee zult vermaken en dat is natuurlijk ook wat waard. The Sitter is nu via Netflix te bekijken.

Maniac

Mocht je Jonah Hill een leuke acteur vinden (of gewoon opzoek zijn naar een nieuwe serie), dan is de miniserie Maniac een aanrader. Deze Netflix orginal is vanaf gisteren toegevoegd aan het Netflix aanbod en draait om een bizar farmaceutisch experiment. Hill speelt in deze serie een man met schizofrenie die in allerlei droomwerelden terecht komt, vaak vergezeld door de getraumatiseerde Annie. Deze dame wordt vertolkt door niemand minder dan Emma Stone. Lees hier onze eerste indruk van de serie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix Tip van de week: The Sitter – komedie met Jonah Hill
Sluiten