Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 16 apr 2018

Netflix Tip van de week: Point Break – vermakelijke actie

De Netflix Tip voor deze week is een vrij luchtige actiefilm, waarbij je vooral veel kunt genieten. Het gaat namelijk om de in 2015 verschenen remake van cultklassieker Point Break. Aangezien de meeste remakes het origineel niet zoveel eer aan doen is dit een echte guilty pleasure te noemen.

Netflix Tip: Point Break

In Point Break heeft FBI agent Utah de taak undercover te gaan bij een een groep liefhebbers van extreme sporten. Ze halen hun inspiratie uit een mysterieus figuur welke acht extreme opdrachten heeft bedacht ter ere van de aarde.

Utah krijgt echter de indruk dat ze zich daarnaast ook bezighouden met criminele activiteiten en straffen van bedrijven die schadelijk zouden zijn voor de aarde.

De film is met name de moeite waard vanwege de spectaculaire actie en indrukwekkende stunts. Met name de manier waarop het in beeld is gebracht is erg de moeite waard. De film zal dan ook ongetwijfeld genieten zijn voor menig filmmaker of cameraman.

Als het gaat om het verhaal dan stelt de film niet zoveel voor, maar daarvoor moet je hem ook niet kijken. Het is zeg maar meer een luchtig filmpje voor tussendoor.

Point Break Netflix Tip

Het origineel was beter?

Veel mensen vinden deze versie uit 2015 echter een stuk minder dan het origineel. Daar hebben we begrip voor, al zullen de jonge generaties waarschijnlijk toch de voorkeur hebben aan de remake.

Dit omdat de oude film al meer dan 25 jaar oud is. Als je een goed beeld wilt hebben dan moet je ze natuurlijk alle twee bekijken.

Point Break is nu te bekijken via Netflix. Heb je na het kijken van deze film nog steeds zin in lekkere actie? Dan is Kick-ass misschien wat voor jou. Deze film is daarnaast ook erg grappig. Wil je sowieso op de hoogte blijven van onze wekelijkse Netflix Tip? Like dan onze Facebookpagina.

Reageer op artikel:
Netflix Tip van de week: Point Break – vermakelijke actie
Sluiten