Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 22 dec 2018

Netflix Tip van de week: Theo Maassen – Met Alle Respect

Het is alweer de laatste Netflix tip van het jaar! Onlangs hebben we de voorgaande aanraders nog eens op een rijtje gezet en kwamen tot de conclusie dat er slechts één cabaretvoorstelling tussen zat. Reden genoeg om er vandaag nog eentje te delen.

Netflix Tip: Theo Maassen – Met Alle Respect

Theo Maassen is al meer dan 25 jaar actief als cabaretier maar de grappen zijn nog steeds steengoed. Alhoewel de huidige shows een net wat andere stijl hebben dan zijn eerste optreden blijft het erg leuk.

Netflix heeft maar liefst 3 shows van Maassen erop staan, die eigenlijk allemaal even leuk zijn. Toch moesten we er eentje kiezen en dan nemen we degene waarvan de kans het grootst is dat je hem nog niet gezien hebt.

Het land uit!

In ‘Met Alle Respect’ kun je weer een hoop maatschappelijke kritiek verwachten, maar dan uiteraard wel op een briljante manier gebracht. Met als hoogtepunt een minutenlange tirade over welke mensen volgens hem het land uit moeten…en wie er mag blijven. Daarnaast zitten er ook enkele verwijzingen in naar eerdere shows. Kun jij ze eruit halen?

Naast de Nederlandse cabaretiers bevat het Netflix aanbod natuurlijk ook veel internationale comedians. Waaronder Jim Jefferies, met bijvoorbeeld Freedumb. Of wat dacht je van Ricky Gervais en David Chappelle? Er is keuze genoeg! Als het gaat om Nederlands cabaret dan is het Videoland aanbod wellicht ook aantrekkelijk voor je.

Kijk je liever een film? Dan kunnen we Idiocracy aanraden, onze Netflix tip van vorige week. In deze komedie zien we een wereld waar alleen de domme mensen zich voortgeplant hebben, met alle gevolgen van dien.

Er verschijnt volgende week een overzicht met al onze Netflix aanraders van dit jaar, inclusief alternatieven voor titels welke ondertussen van de streamingdienst zijn afgehaald. Heb je interesse, blijf dan onze site in de gaten houden.

 

Reageer op artikel:
Netflix Tip van de week: Theo Maassen – Met Alle Respect
Sluiten